Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να δίνεις προτεραιότητα σε εσένα και μετά σε όλους τους υπόλοιπους καθώς θα φέρεις στην επιφάνεια τις ανάγκες σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως το κλίμα στη δουλειά μπορεί να  γίνει αρκετά συγκρουσιακό εξαιτίας της ανάγκης σου να υπερισχύσεις έναντι των άλλων. Θα πρέπει να θυμάσαι πως δεν γίνεται να επιβάλεις ούτε τη γνώμη σου ούτε τις απόψεις σου και σίγουρα υπάρχουν πιο εποικοδομητικοί τρόποι για να κάνεις τους άλλους να συμφωνήσουν μαζί σου.  Ο διάλογος είναι ένας από αυτούς και μπορεί να φέρει τα κατάλληλα αποτελέσματα χωρίς να χρειαστεί να ανάψουν τα αίματα. 

Σήμερα είναι μία περίεργη ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς μπορεί να γίνεις αρκετά κτητικός/η απέναντί του/ης και αυτό να τον/ην εκνευρίσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα τα οποία μπορεί να σε παρασύρουν σε εξίσου έντονη συμπεριφορά.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η ανάγκη σου να μείνεις μόνος/η μακριά από όλους θα συνεχιστεί και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί την τάση να απομονωθείς, έστω προσωρινά!  Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει την καχυποψία σου και μπορεί να σε κάνει να απομακρυνθείς ακόμα και από αγαπημένους σου ανθρώπους. Προσπάθησε να θυμηθείς την ικανότητα  της διάκρισης, καθώς είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να μην τους βάλεις όλους στο ίδιο τσουβάλι!  Προτίμησε να ασχοληθείς με ένα εργασιακό σου ζήτημα προκειμένου να σταματήσεις τις σκέψεις που  αγχώνουν. 

Σήμερα είναι πιθανόν να είσαι αρκετά καχύποπτος/η απέναντι στον/τη σύντροφό σου και αυτό δεν  θα βοηθήσει τη σχέση σας αλλά ούτε και τη διάθεσή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να προσέξεις τα φανταστικά σενάρια που κάνεις με το μυαλό σου καθώς δεν θα βοηθήσουν να εξελιχθεί ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η άνεση με την οποία επικοινωνείς με τους φίλους σου θα συνεχιστεί και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να έχεις ουσιαστική επαφή με τους ανθρώπους γύρω σου.  Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να φανείς απόλυτος/η με τις απόψεις σου, με αποτέλεσμα η επαφή με τους άλλους να αποκτήσει μία δυσκολία.  Προσπάθησε να μην είσαι απότομος/η μαζί τους σε περίπτωση που δεν συμφωνούν με κάτι που λες, καθώς αυτό θα δημιουργήσει αποστάσεις και ζητήματα σε φιλικές σου σχέσεις. 

Σήμερα δεν θα πρέπει να αφήσεις ζητήματα που σχετίζονται με φιλικά σου πρόσωπα να επηρεάσουν τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου για κανένα λόγο. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην μπλέξεις φιλικά και αισθηματικά ζητήματα καθώς θα είναι πολύ δύσκολο μετά να βρεις λύση.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σε προτρέπει να ασχοληθείς με τα θέματα της καριέρας σου καθώς θα έχεις έμπνευση σήμερα! Ο επαγγελματικός σου οίστρος  δεν θα σε αφήσει να ασχοληθείς με τίποτε άλλο αλλά είναι πιθανό να σου δημιουργήσει εμμονές. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  μπορεί να σε παρασύρει σε κινήσεις οι οποίες δεν θα είναι υπέρ σου. Προσπάθησε να είσαι πολύ προσεκτικός/η ιδιαίτερα αν αυτές οι κινήσεις χτίζονται με επαγγελματικά ζητήματα καθώς είναι πολύ πιθανόν να κάνεις κάποιο φάουλ. 

Σήμερα είναι πιθανόν να παραμελήσεις τον/τη σύντροφό σου για χάρη των επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως θα ήταν άδικο να απαιτήσεις από εκείνον/η να κάνει το ημερήσιο πλάνο του με βάση το δικό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να μην έχει χρόνο για αισθηματικά ζητήματα.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα