Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Κριός

Η διάθεση σου θα είναι μεταβαλλόμενη σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί αμφιθυμία και κυκλοθυμία. Το τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω θα δυσκολέψει την επικοινωνία με τους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς μπορεί να παρεξηγήσεις τις διαθέσεις τους ή να τις μεταφράσεις με καχυποψία. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει παρορμητικές αντιδράσεις οι οποίες δεν θα σε βοηθήσουν να βρεις το δίκιο σου, ακόμα και αν είναι ξεκάθαρο πως το έχεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα συζητήσεις με συνεργάτες σου αλλά και με τον/τη σύντροφό σου καθώς οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι ο τομέας που χρειάζεται τη μεγαλύτερη προσοχή.

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις εκρηκτικές αντιδράσεις οι οποίες θα δυναμιτίσουν το κλίμα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία παρορμητική κίνηση σου μπορεί να επηρεάσει την καλή εικόνα που έχεις δώσει σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να μην έχεις καλή διάθεση καθώς το μυαλό σου θα κατακλύσουν ανασφάλειες και φοβίες που θα σε επηρεάσουν, ακόμα και αν ξέρεις πως ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για ανησυχίες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω δεν θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα αν δεν αποκτήσεις πίστη στον εαυτό σου. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό δείχνει πως όλα είναι θέμα ενός «κλικ». Γύρισε το διακόπτη και άφησε πίσω σου οτιδήποτε σε αγχώνει/ ενοχλεί/ περιορίζει.

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις διάθεση να «ανοιχτείς» στον/τη σύντροφό σου, όμως προτίμησε να κρατήσεις ήπιους τόνους απέναντι του/ης και να μην δείξεις την καχυποψία σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα πάρει μία άλλη τροπή διαφορετική από αυτή που υπολογίζεις.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Οι επαφές και οι συναντήσεις με φίλους σου θα είναι η κύρια ενασχόληση σου σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω δεν θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις εύκολα τον τρόπο σκέψης σου αλλά και τις απόψεις σου. Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο οι απόψεις σου να μη γίνουν δεκτές με ευκολία ακόμα και από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, δημιουργώντας ένα περίεργο κλίμα. Την ίδια στιγμή ο Ουρανός ο οποίος πραγματοποιεί όψη συνόδου με τη Σελήνη δείχνει πως κινείσαι σε διαφορετικό μήκος κύματος, ακόμα και από τους ίδιους σου τους φίλους. Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα και μην εκνευριστείς με όλους!

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις πως ο/η σύντροφός σου δεν συμμερίζεται τις απόψεις σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει παρορμητικές αντιδράσεις εκ μέρους σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία ενδέχεται να σου δημιουργήσει συναισθηματικές αναταράξεις.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες θα κερδίσουν την προσοχή σου σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και εστιάζεις στην εικόνα σου, κυρίως σε αυτή που δείχνεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω θα δυσκολέψει λίγο τα σχέδιά σου γιατί θα ρίξει προσωρινά την αυτοπεποίθησή σου. Την ίδια στιγμή η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό δείχνει πως θα χρειαστεί να αλλάξεις κάποια σχέδια που έχεις και σχετίζονται με ένα επαγγελματικό ραντεβού ή με ένα επαγγελματικό ζήτημα σε γενικότερο πλαίσιο.

Σήμερα είναι πιθανόν να μη βρεις τρόπο να προσεγγίσεις τον/τη σύντροφό σου όμως πριν του/ης καταλογίσεις ευθύνες σκέψου μήπως τον/ην απομακρύνεις με τη συμπεριφορά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να κάνει την ανατροπή στον αισθηματικό τομέα.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα