Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω δημιουργώντας σου μία ακατανίκητη επιθυμία να ασχοληθείς με την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Σήμερα για εσένα το «φαίνεσθαι» θα είναι πιο σημαντικό από το «είναι», για αυτό και θα προτιμήσεις να κρατήσεις μία ήπια στάση απέναντι στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς ακόμα και αν διαφωνείς μαζί τους. Όσο περνούν οι ώρες θα πρέπει να προσπαθήσεις ακόμα περισσότερο προκειμένου να κρατήσεις την -έστω φαινομενική- ηρεμία σου! Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου το βράδυ μπορεί να σε κάνει να αντιδράσεις περίεργα και σπασμωδικά και να χαλάσεις  αυτό που προσπαθείς να φτιάξεις.

Σήμερα  αν δεν θέλεις να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι όσο πιο ήρεμος/η γίνεται καθώς θα πρέπει να θυμάσαι πως τα νεύρα θα φέρουν νεύρα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί με τρόπο που δεν περίμενες.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να υποδηλώνει πως η ημέρα είναι κατάλληλη για μεγάλες βόλτες, κοντινές αποδράσεις και επαφή με ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Επίσης είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με ένα εκπαιδευτικό ζήτημα, ένα σεμινάριο ή με κάτι το οποίο σχετίζεται με το εξωτερικό. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως μπορεί να συναντήσεις κάποιον τον οποίο δεν περίμενες με τίποτα. Η συνάντηση μπορεί να μην είναι τόσο ευχάριστη για αυτό αφενός θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η και αφετέρου να αποφύγεις μέρη και παρέες, που ξέρεις πως μπορεί να έχεις περίεργες  συναντήσεις.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να αποφύγεις να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί του/ης με αφορμή μία διαφορετική γνώμη που μπορεί να έχετε. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα νέο φλερτ θα ξεκινήσει με  μία συνάντηση που δεν περιμένεις!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις αρκετές ανησυχίες και φοβίες οι οποίες σχετίζονται με βιώματα και αναμνήσεις του παρελθόντος. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να μην είναι εύκολο να υπερισχύσεις απέναντι στις ανησυχίες σου. Προσπάθησε να της εκλογικεύσεις καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να δεις αν πραγματικά αξίζουν να υφίστανται ή όχι. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει  πως μπορεί να προκύψει ένα ζήτημα ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, λόγω μιας διαφωνίας που έχετε.  Προσπάθησε να  θυμηθείς τις διπλωματικές σου ικανότητες ώστε να κρατήσεις τα προσχήματα!

Σήμερα είναι πιθανόν να  έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου κυρίως αν αρχίσεις να θυμάσαι ξανά γεγονότα του παρελθόντος! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει χωρίς να το περιμένεις και άλλη μία μπορεί να τελειώσει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, καθώς η ημέρα θα έχει εκπλήξεις!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα