Ζυγός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει την ανάγκη σου για μία αλλαγή στους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Είναι πιθανόν να νιώσεις πως με κάποιους από αυτούς δεν έχεις πλέον να πεις τίποτα για αυτό ακόμα και η συμπεριφορά σου απέναντι τους μπορεί να αλλάξει. Καλό θα ήταν να  μην ξεκινήσεις τις «εκκαθαρίσεις» σήμερα, καθώς οι όψεις της νέας Σελήνης υποδεικνύουν πως μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις και να διώξεις από δίπλα σου πρόσωπα που αξίζουν να βρίσκονται εκεί. Επίσης δείξε ιδιαίτερη προσοχή και με τα εργασιακά σου ζητήματα καθώς είναι πιθανόν μία λάθος απόφαση που σχετίζεται με αυτά να δημιουργήσει ένα ντόμινο θεμάτων.

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η σχετικά με τους ανθρώπους που θα αφήσεις να εμπλακούν με οποιοδήποτε τρόπο στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου, αν δεν θέλεις να έχεις  ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται προσοχή, ακόμα και αν έρχεται με τις καλύτερες συστάσεις από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αναζητήσεις νέους πόρους προκειμένου να  μη νιώθεις ανασφάλεια. Είναι πιθανόν ήδη να επεξεργάζεσαι τρόπους για να ζητήσεις μία αύξηση ή για να φέρεις μία συμφωνία στα μέτρα σου. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις καθώς είναι πολύ πιθανό να κρίνεις λάθος τις καταστάσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να περιφρουρήσεις τα κεκτημένα σου και να μην αναζητήσεις τρόπους  οικονομικών διευθετήσεων και νέων ανοιγμάτων. Εξίσου προσεκτικός/η χρειάζεται να είσαι και με τα αισθηματικά σου ζητήματα, καθώς μπορεί να κάνεις πράγματα τα οποία θα μετανιώσεις.

Σήμερα  είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να αναζητήσεις τρόπους για να εκμαιεύσεις τα συναισθήματα του/ης συντρόφου σου, όμως θα πρέπει να βρεις τις ισορροπίες ώστε να μην γίνεις υπερβολικός/η με αυτά που θα ζητήσεις να ακούσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η ημέρα μπορεί να σε παρασύρει σε μια λάθος απόφαση σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Αγαπητε Σκορπιός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τεστάρεις κατά πόσο είσαι σημαντικός/η για τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου. Σήμερα είναι πιθανό να κινείσαι στα άκρα και από τη μία να νιώθεις πως είσαι το κέντρο του κόσμου από την άλλη όμως να έχεις ανάγκη δίπλα σου κάποιον που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου! Οι όψεις που σχηματίζει η νέα Σελήνη δεν είναι ιδανικές για να βγάλεις συμπεράσματα ούτε για να «μετρήσεις» τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου. Καλό θα ήταν να μην κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σήμερα είναι πιθανόν να πεις και να κάνεις το λάθος πράγμα τη λάθος στιγμή και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις σε περίπτωση που βρεθείς με τον/τη σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με  διάθεση για μεγάλες υποσχέσεις εκατέρωθεν!

Αγαπητε Τοξότης θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα