Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

Κριός

Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει πως θα αναζητήσεις τρόπους να «κερδίσεις» γνώσεις και πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Καλό θα ήταν να εστιάσεις αποκλειστικά και μόνο σε αυτό τον τομέα καθώς γύρω σου, στο περιβάλλον σου, μπορεί να υπάρχουν αρκετές πηγές έντασης. Σε περίπτωση που έχεις συναντήσεις με ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου προτίμησε να τις αναβάλεις για μία άλλη ημέρα ή να πας προετοιμασμένος/η πως σήμερα θα ακούσεις και αλήθειες αλλά και ψέματα.  Οι υπόγειες ενέργειες είναι πιθανές για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους που δεν νιώθεις άνετα μαζί τους.

Σήμερα είναι μία ημέρα που ενδέχεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου όμως προτίμησε να μην ξοδέψεις ενέργεια για να συντηρήσεις μία ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η η πιθανότητα να δράσεις λάθος προς αυτόν/ην που σου αρέσει δεν είναι πλέον πιθανότητα και γίνεται πραγματικότητα.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη υποδηλώνει πως θα εγείρει ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικά θέματα, επιχειρηματικά σχέδια και έρωτες! Αυτοί οι τρεις τομείς θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα καθώς επιθυμείς να κλείσεις γεγονότα του παρελθόντος και να ξεκινήσεις μία καινούργια πορεία. Η ημέρα δεν είναι ιδανική για να κάνεις κάτι τέτοιο για αυτό θα πρέπει να κατεβάσεις λίγο την ταχύτητα σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα τι συμβουλές που θα σου δώσει κάποιο πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς μπορεί να σε παρασύρει στο δικό του τρόπο σκέψης και δράσης, ο οποίος  ούτε έχει κάποια σχέση με τον δικό σου αλλά ούτε και θα σε βοηθήσει.

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η ώστε να μπορέσεις να κρατήσεις ένα ήπιο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου. Για να γίνει αυτό προσπάθησε να μην ασχοληθείς καθόλου με ζητήματα που δεν αφορούν εσάς, αλλά τρίτα πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε στάση αναμονής προς κάποιον/α που σε ενδιαφέρει καθώς η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για διεκδικήσεις.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μάθεις καλύτερα τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πιθανόν να θελήσεις να βρεις ένα τρόπο ώστε να έρθεις πολύ κοντά με κάποιους συνεργάτες ή με τον/τη σύντροφό σου καθώς μία λέξη ή μία κίνηση τους θα σε ωθήσει σε αυτό. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η ήμερα δεν ενδείκνυται για στενές επαφές μιας και από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις.  Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και στα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρχει κάποιος άνθρωπος που σχετίζεσαι μαζί του επαγγελματικά, ο οποίος δεν χαίρεται με την παρουσία σου.

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά θέματα που σχετίζονται και με τον/τη σύντροφό σου  και καλό θα ήταν να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος/η γίνεται μαζί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως να μην κρίνεις πολύ σωστά αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει με αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσεις ένα λάθος τρόπο προσέγγισης.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα