Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σε βάζει στη διαδικασία να αποκτήσεις νέες γνώσεις για πράγματα που σε ενδιαφέρουν ή να πάρεις ενδιαφέρουσες πληροφορίες από ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή δείχνει πως όσο εύκολα θα παίρνεις πληροφορίες τόσο εύκολα θα τις λες και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα. Πάνω σε συζητήσεις είναι πιθανόν να μεταφέρεις πράγματα τα οποία αφορούν τρίτα πρόσωπα και μπορεί να το κάνεις λόγω της παρορμητικής σου διάθεσης. Σήμερα θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός/η με αυτά που μαθαίνεις και αυτά που λες προκειμένου να μην εκθέσεις ανθρώπους.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με τα δικά σας ζητήματα και να μην ξεκινήσετε να ασχολείστε με θέματα τρίτων που δεν σας αφορούν. Αν είσαι ελεύθερος/η οι πολλές πληροφορίες που θα ανταλλάξεις με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει εν τέλει θα σε αποσυντονίσουν, για αυτό να είσαι φειδωλός/η!

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να κάνεις μία κουβέντα με τον εαυτό σου προκειμένου να δεις τι σε έχει πειράξει τις τελευταίες ημέρες γιατί μπορεί να μην είσαι σε ιδιαίτερα καλή διάθεση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου δημιουργεί εσωστρέφεια όμως η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή δείχνει πως από αυτή θα βγει κάτι καλό. Η συζήτηση με τον εαυτό σου είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις σήμερα για αυτό επεδίωξε τη. Ακόμα είναι πιθανό να βρεις τον τρόπο να φέρεις υπέρ σου ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο σε απασχολεί τις τελευταίες ημέρες και σχετίζεται με έναν ασφαλιστικό οργανισμό, ένα δημόσιο φορέα ή μία τράπεζα.

Σήμερα θα έχεις τον τρόπο να σαγηνεύσεις τον/τη σύντροφό σου με αυτά που θα του/ης πεις για αυτό εκμεταλλεύσου το ταλέντο σου για να τον/ην φέρεις κοντά σου! Αν είσαι ελεύθερος/η ο τρόπος που θα προσεγγίσεις αυτόν/ην που σου αρέσει και αυτά που θα του/ης πεις θα έχουν θετικά αποτελέσματα.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μία εξαιρετική ημέρα για να συναντηθείς με τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε κάτι αποκλειστικά για εσάς τους δύο, να κάνεις ένα επαγγελματικό ραντεβού ή να συζητήσεις για μία νέα συνεργασία. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή δείχνει ότι η ημέρα θα έχει επικοινωνιακές ανέσεις και επαφές με κόσμο! Αυτό βέβαια μπορεί να γίνει δίκοπο μαχαίρι καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό πάνω στην κουβέντα να πεις πράγματα τα οποία που μπορεί να παρεξηγηθούν ή πράγματα τα οποία δεν χρειάζεται να μαθευτούν. Αυτό θα πρέπει να το προσέξεις ιδιαίτερα αν έχεις κανονίσει μία συνάντηση για επαγγελματικά ζητήματα.

Σήμερα τα πολλά λόγια με τον/τη σύντροφό σου θα είναι φτώχεια για αυτό προτίμησε να πεις λίγα και καλά ώστε να μείνει και η ουσία των λεγόμενων σου. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανό να σε προσεγγίσει σε προσωπικό επίπεδο κάποιος άνθρωπος ο οποίος θα έχει εξαιρετικό λέγειν!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Σήμερα θα αναλωθείς περισσότερο σε ζητήματα της καθημερινότητας καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη σε προτρέπει να κανείς ένα πλάνο για την ημέρα σου που να περικλείει όλες τις μικροδουλειές που πρέπει να κάνεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή υποδηλώνει πως είναι πιθανόν να φτάσει στα αυτιά σου ένα νέο από κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον. Αν δεν σχετίζεται με κάποιο εργασιακό ζήτημα καλό θα ήταν να μην ανακατευτείς με αυτό ιδιαίτερα αν έχει να κάνει με κοινωνικό σχολιασμό! Σήμερα τα «λόγια» μπορεί να δημιουργήσουν μεγάλα ζητήματα για αυτό απόφυγε τα.

Σήμερα θα έχεις την τάση να κάνεις ατέρμονες συζητήσεις και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν εκείνος/η έχει δουλειά! Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην πεις πολλά σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει καθώς τα πολλά λόγια μπορεί να σε εκθέσουν.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα