Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να φέρνει στο διάβα σου υποχρεώσεις της καθημερινότητας τις οποίες δεν γίνεται να αγνοήσεις. Σήμερα θα πρέπει να είσαι ακόμα πιο προσεκτικός/η από ότι είσαι συνήθως, καθώς η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως δεν θα είσαι τόσο συγκεντρωμένος/η σε αυτό που κάνεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα την αφηρημάδα και μην ξεκινάς πολλά πράγματα ταυτόχρονα καθώς είναι σίγουρο πως είτε δεν θα προλάβεις να τα φέρεις εις πέρας είτε δεν θα τα κάνεις με τον σωστό τρόπο. Δείξε την ίδια προσοχή και σε συζητήσεις σχετικές με εργασιακά θέματα καθώς μπορεί να ακουστούν ανακρίβειες οι οποίες δεν ισχύουν.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να παραφράσεις λίγο την αλήθεια για τις υποχρεώσεις σου προκειμένου να αποφύγεις μία δουλειά που θέλει να κάνεις ο/η σύντροφός σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  θα ξεκινήσει με μεγάλες προσδοκίες, εσύ όμως θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι.

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Σήμερα είναι μία  ημέρα που θα σε απασχολήσουν τα αισθηματικά σου ζητήματα για αυτό και θα στρέψεις την προσοχή σου αποκλειστικά σε αυτά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να είναι βοηθητική προς εσένα και προς τη διάθεσή σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε προτρέπει να ασχοληθείς και με μία καλλιτεχνική δραστηριότητα καθώς θα διαπιστώσεις πως θα περάσεις πολύ καλά μέσα από αυτήν. Σε πρακτικό επίπεδο πρόσεξε ιδιαίτερα τις ανακρίβειες που μπορεί να ακουστούν από το φιλικό σου περίγυρο σήμερα, καθώς θα δημιουργήσουν εντυπώσεις οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σήμερα μπορείς να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να ξεκινήσετε μαζί ένα χόμπι καθώς αυτό θα βοηθήσει και τη διάθεσή σας αλλά και τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  θα ξεκινήσει με ρομαντισμό όμως πρόσεξε καθώς αν υπέρ ενθουσιαστείς δεν θα μπορέσεις να την κρίνεις σωστά.

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο επηρεάζοντας θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και τους δικούς σου ανθρώπους. Είναι πιθανόν κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σου να χρειαστεί τη βοήθειά σου  προκειμένου να φέρει εις πέρας μία δική του δουλειά και εσύ θα πρέπει να διευθετήσεις το χρόνο σου με τέτοιο τρόπο ώστε να καταφέρεις να συνδράμεις και εκεί. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον  Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί ένα θέμα στη δουλειά το οποίο θα σε μπερδέψει και μπορεί να το χειριστείς με λάθος τρόπο. Πρόσεξε ιδιαίτερα καθώς αυτή η όψη  επηρεάζει την κρίση σου και είναι πιθανόν να πάρεις λάθος αποφάσεις σχετικά με πρακτικά και επαγγελματικά ζητήματα.

Σήμερα είναι πιθανόν να μην πεις εξ ολοκλήρου την αλήθεια στον/τη σύντροφό σου σχετικά με ένα ζήτημα, το ίδιο όμως μπορεί να συμβεί και από εκείνον/η για αυτό αξίζει να είσαι προσεκτικός/η και να μην πιστεύεις μεγάλα λόγια. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα είναι όπως φαίνεται…

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα