Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σου δημιουργεί την ανάγκη να τακτοποιήσεις εδώ και τώρα δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι πως «κινδυνεύεις» να αποκτήσεις εμμονές σε περίπτωση που κάτι δεν γίνει όπως το θέλεις και αυτές με τη σειρά τους θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Ιχθύς το απόγευμα δείχνει πως θα κουραστείς αρκετά από το ημερήσιο πρόγραμμα και πρέπει να βρεις τρόπο να χαλαρώσεις. Μη φορτώσεις την ημέρα σου και με κοινωνικές υποχρεώσεις και προτίμησε να γυρίσεις στη θαλπωρή του σπιτιού σου ώστε να ξεκουραστείς.

Σήμερα είναι πιθανόν να μην είσαι σε θέση να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να βγείτε μία βόλτα καθώς θα είσαι αρκετά κουρασμένος/η και σε περίπτωση που είσαι ειλικρινής μαζί του/ης, να ξέρεις πως θα το εκτιμήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση όμως η ημέρα δεν θα σου δώσει την απαραίτητη ενέργεια για να ασχοληθείς μαζί της.

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σε βοηθά να ασχοληθείς με οτιδήποτε σχετίζεται με ανθρώπους και δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και σε γεμίζουν! Προσπάθησε να αφοσιωθείς σε ένα χόμπι που ξέρεις πως σε κάνει να περνάς καλά ή να βρεις χρόνο για τον/τη σύντροφό σου, καθώς η επαφή μαζί του/ης θα σου φτιάξει τη διάθεση. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Ιχθύς το απόγευμα δείχνει πως μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με ένα φίλο σου. Προσπάθησε να την αποφύγεις καθώς είναι πιθανόν να σε κουράσει ψυχολογικά και να σου χαλάσει την καλή διάθεση που θα έχεις όλη την υπόλοιπη ημέρα.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να μην ασχοληθείτε καθόλου με το τι κάνουν οι άλλοι σε θέματα που δεν σας αφορούν. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ θα υπάρχει στην ημέρα και δεν αποκλείεται να έρθει από κάποιον/α που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον.

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Σήμερα αυτό που θέλεις περισσότερο είναι να περάσεις χρόνο στο σπίτι καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Παρθένο τονίζει την ανάγκη σου για ξεκούραση και επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους. Οι εορταστικές ημέρες είχαν αρκετές κοινωνικές υποχρεώσεις για αυτό τώρα το μόνο που θέλεις είναι να μείνεις σπίτι σου! Η αντίθεση που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Άρη από τους Ιχθύς δείχνει πως ένα επαγγελματικό σου θέμα η μία λογομαχία με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα τραβήξει την προσοχή σου. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν δεν θέλεις να πεις λόγια τα οποία θα μετανιώσεις λίγο αργότερα.

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα περάσεις καλά με τον/τη σύντροφό σου αν μείνετε σπίτι μακριά από οτιδήποτε σας αγχώνει και σας κουράζει! Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να παρουσιάσει κάποιο θέμα, όμως πρόσεξε καθώς μπορεί να το κάνεις ιδιαίτερα σημαντικό χωρίς να είναι.

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα