Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

Κριός

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Διδύμων - Τοξότη θα σου δημιουργήσει έντονη εξωστρέφεια και την ανάγκη να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να έχεις ένα τόνο υπερβολής σε οτιδήποτε και αν πεις, σε οτιδήποτε και αν κάνεις. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως η υπερβολή θα συνεχιστεί και στις κινήσεις σου, ακόμα και στον τρόπο που θα επιλέξεις να συζητήσεις με ανθρώπους που θα βρεθείς. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η καθώς είναι μία φαινομενικά όμορφη και ήρεμη ημέρα η οποία όμως μπορεί να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό σκηνικό στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σήμερα θα έχεις την τάση να λες πολλά περισσότερα από τον/τη σύντροφό σου καθώς θέλεις να έχεις τον τελευταίο λόγο, όμως αυτό δεν θα βοηθήσει  να επέλθει ηρεμία στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς  ενδέχεται να κάνεις μία λάθος κίνηση γεμάτη υπερβολή προς αυτόν/η που σου αρέσει.

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Διδύμων -Τοξότη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να στραφείς  σε ζητήματα που σχετίζονται με το ταμείο σου. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η κατά τη διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων, λογαριασμών και λοιπών υποχρεώσεων καθώς είναι πολύ πιθανόν να κάνεις κάποιο λάθος. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον  Άρη από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως τα έξοδα θα είναι μεγαλύτερα από τα έσοδα και πολλά από αυτά θα οφείλονται στη  διαχείριση που θα κάνεις στους πόρους σου. Θα πρέπει να είσαι φειδωλός/η καθώς  ενδέχεται να είσαι αρκετά υπεραισιόδοξος/η με  τα χρήματά σου, με αποτέλεσμα να οδηγηθείς σε λάθος κινήσεις. 

Σήμερα θα έχεις ένα τόνο υπερβολής σε οτιδήποτε και αν ζητήσεις από τον/τη σύντροφό σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μία περίεργη ατμόσφαιρα ανάμεσα σας, καθώς και εκείνος/η θα απαντήσει με την ίδια υπερβολή. Αν είσαι  ελεύθερος/η  πρόσεξε τις παρορμητικές κινήσεις σε μία νέα γνωριμία.

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα σου φέρνει στο προσκήνιο τις βαθύτερες σκέψεις σου, τα θέλω σου και τα συναισθήματά σου. Αυτά βέβαια θα έρθουν με έντονο τρόπο στην επιφάνεια και είναι πιθανόν να μην  έχεις την ευκολία να τα διαχειριστείς. Ο Άρης ο οποίος  βρίσκεται στους Ιχθύς και κάνει ταυ τετράγωνο με τα φώτα της Πανσελήνου δεν είναι βοηθητικός ώστε να δράσεις προς τη σωστή κατεύθυνση και με τον σωστό τρόπο. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε και στα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς είναι πιθανό να προκύψει και εκεί κάτι, το οποίο θα σε αποσυντονίσει και μπορεί να μην το διαχειριστείς όπως θα έπρεπε.  Προτίμησε να κάνεις ένα βήμα πίσω ώστε να ζυγίσεις καλύτερα τα πράγματα πριν δράσεις.

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η  για εντάσεις με  τον/τη σύντροφό σου,  για αυτό προσπάθησε να  κατευνάσεις κάθε είδους  υπερβολή στα λόγια αλλά και στις πράξεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μην επιχειρήσεις μία δυναμική προσέγγιση σε αυτόν/η που σου αρέσει καθώς μπορεί να εκτεθείς.

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα