Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και υποδηλώνει πως σήμερα θα έχεις αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά τις πληροφορίες που θα λάβεις, καθώς είναι πιθανόν να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αιτία για αυτό θα είναι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς που δείχνει πως θα υπάρχει μία τάση να κρυφτούν κάποια πράγματα ή να λεχθούν τελείως διαφορετικά από ότι είναι. Πρόσεξε  τους ανθρώπους στους οποίους θα δείξει την εμπιστοσύνη σου, καθώς είναι πιθανό να υπάρχει παρασκήνιο το οποίο δεν γνωρίζεις.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να ωραιοποιήσεις κάποια πράγματα στη σχέση σου, όμως θα πρέπει να επιστρατεύσεις τη λογική σου προκειμένου να μην πάρεις λάθος αποφάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με υψηλές προσδοκίες για αυτό θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι.

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα ασχοληθείς κατά βάση με οικονομικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους θα φέρει στο μυαλό σου λογαριασμούς, υποχρεώσεις και διευθετήσεις που σχετίζονται με αυτά.  Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι να είσαι προσεκτικός/η σε κάθε κίνηση που θα κάνεις καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, υποδηλώνει πως μπορεί να γίνει κάποιο λάθος. Πρόσεξε μη χάσεις κάποια έγγραφα σου  που σχετίζονται με τραπεζικά προϊόντα ή το δημόσιο. Σε περίπτωση που έχεις κάποιο ραντεβού προκειμένου να διευθετήσεις ένα οικονομικό ζήτημα πρόσεξε καθώς μπορεί να ξεχάσεις κάποιο σημαντικό χαρτί που χρειάζεσαι μαζί σου.

Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία δεν θα είναι εύκολο να δεις τα πράγματα όπως είναι ούτε όσον αφορά τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου για αυτό προτίμησε να μη βγάλεις συμπεράσματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις πράγματα που δεν ισχύουν και θέλει προσοχή.

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και υποδηλώνει πως είναι μία ημέρα που επιθυμείς την προσοχή των άλλων είτε οι συναναστροφές σας είναι προσωπικού είτε επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως η ανάγκη σου για προσοχή μπορεί να γίνει η «αχίλλειος πτέρνα» σου. Πρόσεξε καθώς μπορεί να βρεθούν κοντά σου κόλακες οι οποίοι έχουν απώτερο σκοπό να σε πλησιάσουν για τους δικούς τους λόγους . Φρόντισε να δείξεις την εμπιστοσύνη σου μόνο σε άτομα που έχουν αποδείξει πως την αξίζουν και απόφυγε σημαντικές κινήσεις είτε σε αισθηματικά είτε σε επαγγελματικά θέματα.

Σήμερα είναι μία ημέρα που ο/η σύντροφός σου μπορεί να ασκήσει μεγάλη επιρροή πάνω σου απλά και μόνο αν σου πει αυτό που θέλεις να ακούσεις, για αυτό αξίζει να είσαι προσεκτικός/η για να μην παρασυρθείς από αυτό. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα φαίνεται εξαιρετική όμως η αλήθεια  είναι πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα