Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και σε προτρέπει να  βρεις χρόνο για  εσένα ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις σκέψεις που σε απασχολούν.  Είναι πιθανόν να μην βλέπεις τα πράγματα  αντικειμενικά με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να γίνεις καχύποπτος/η με όλους, ακόμα και με αγαπημένους σου ανθρώπους!  Το  τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Τοξότη  είναι πιθανό να δημιουργήσει θέματα με τους ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου.  Σε περίπτωση που διαφωνήσεις με κάτι που θα σου πουν   θα το δείξεις με στόμφο καθώς η πληθωρική σου προσωπικότητα θα είναι ασυγκράτητη! Προσπάθησε να την συγκρατήσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις αρκετά  με τις αντιδράσεις σου! 

Σήμερα θα είσαι είτε υπεραισιόδοξος/η είτε υπέρ-απαισιόδοξος/η και  αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως και οι δύο περιπτώσεις θα κουράσουν το σύντροφό σου ακόμα και εσένα τον ίδιο. Αν είσαι ελεύθερος/η  και έχεις ένα αισθηματικό ζήτημα  στο οποίο κρατάς χαμηλό προφίλ πρόσεξε μήπως γίνει κάτι που θα σε εκθέσει.

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Οι αγαπημένοι σου φίλοι θα είναι η προτεραιότητα σου σήμερα καθώς θέλεις να βρεθείς κοντά τους και να συζητήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα δημιουργήσει ένα χαρούμενο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία οποίος βρίσκεται στον Τοξότη  είναι πιθανό να σου προκαλέσει υπερβολικές αντιδράσεις κατά τις συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα οι οποίες θα προκαλέσουν αμηχανία στην παρέα.  Προσπάθησε να συγκρατηθείς καθώς μπορεί να δημιουργήσει μία λάθος εικόνα για εσένα.  Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και στα έξοδά σου καθώς και εκεί μπορεί να χάσεις το μέτρο. 

Σήμερα  θα έχεις την τάση να προσπερνάς οτιδήποτε και αν σου πει ο/η σύντροφός σου με χαρακτηριστική ευκολία και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς αυτό θα τον/ην εκνευρίσει! Αν είσαι ελεύθερος/η θα χρειαστεί να δείξεις το ενδιαφέρον σου σε αυτόν/ην που θέλεις προκειμένου να πάρει το πράσινο φως.

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα τονίσει τα επαγγελματικά σου θέματα καθώς και τις ανασφάλειες που σχετίζονται με την κοινωνική σου καταξίωση.  Σήμερα είναι πιθανόν να κάνεις κινήσεις οι οποίες μπορεί να χαρακτηριστούν  από παρορμητικές έως ριψοκίνδυνες, προκειμένου να επιτύχεις κάποιους στόχος που έχεις θέσει και σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου. Ο λόγος  είναι πως θα έχεις την  τάση να μην τους ακούς και δεν θα  μπορέσεις να κρατήσεις ούτε τα προσχήματα. Προσπάθησε να κρατήσεις  τις ισορροπίες για να μην υπάρξουν προβλήματα. 

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις διαφορετική γνώμη από τον/τη σύντροφό σου σχετικά με ένα θέμα που αφορά τη σχέση σας, όμως καλό θα ήταν να μην κάνεις του κεφαλιού σου γιατί θα δημιουργήσεις προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η  επικεντρώσου σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει και μην ανοίγεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα.

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα