Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει απέναντι σου, στο ζώδιο του Ζυγού θα έχεις την τάση να βλέπεις τους ανθρώπους γύρω σου σαν κόκκινο πανί ιδιαίτερα αν τολμήσουν να διαφωνήσουν με κάτι που θα πεις! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Κρόνο που βρίσκονται στον Αιγόκερω ενδέχεται να δημιουργήσει συναισθηματική αποστασιοποίηση σε περίπτωση που νιώσεις πως δεν έχεις την προσοχή που θέλεις. Πρόσεξε καθώς αυτή η συμπεριφορά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα κατά τις συναναστροφές και με τους ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Καλό θα ήταν να ακούς τους συνομιλητές σου και να μην βιάζεσαι να τους κρίνεις!

Σήμερα είναι πιθανόν να κρίνεις κάτι που έκανε ο/η σύντροφός σου ακόμα και αν αυτό δεν σχετίζεται με εσάς όμως η αλήθεια είναι πως θα γίνεις αυστηρός/η με αυτά που θα του/ης πεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η απόμακρη συμπεριφορά σου δεν θα βοηθήσει να έρθεις κοντά με αυτόν/ην που θέλεις.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Σήμερα θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και θα πρέπει να ασχοληθείς με αυτές προκειμένου να ξεμπερδεύεις, για αυτό καλό θα ήταν να μην φορτώσεις το ημερήσιο σου πρόγραμμα, ώστε να έχεις ευελιξία κινήσεων. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα φέρει στο προσκήνιο και κάποιες έξτρα δουλειές που θα πρέπει να εντάξεις στη λίστα με αυτά που έχεις να κάνεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Κρόνο που βρίσκονται στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει απόσταση με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου καθώς η αλήθεια είναι πως θα έχεις πολλές υποχρεώσεις. Σε περίπτωση που δεν μπορέσεις να παρευρεθείς σε μία πρόσκληση που θα σου κάνουν προσπάθησε να είσαι ευγενικός/η και να μην εκνευριστείς επειδή θα δουλεύεις.

Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου με αφορμή μία βόλτα που εκείνος/η θέλει να κάνει, όμως εσύ δεν θα έχεις ούτε το χρόνο αλλά ούτε και τη διάθεση για αυτή. Αν είσαι ελεύθερος τα αισθηματικά σου ζητήματα δεν θα είναι το φόρτε σου σήμερα, καθώς θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με τα εργασιακά.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Σήμερα τα αισθηματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν πιο έντονα από καθετί καθώς η Σελήνη που πέρασε στο Ζυγό θα φροντίσει να τα φέρει στην επιφάνεια. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ίσως έχεις έναν αυστηρό τρόπο προσέγγισης και προς τους άλλους αλλά και προς τον εαυτό σου, που δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα. Αιτία για αυτό είναι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω που θα επαναφέρει στη μνήμη σου πράγματα του παρελθόντος τα οποία θα σε εκνευρίσουν. Προσπάθησε να μην τα αφήσεις να κατακλύσουν τη σκέψη σου καθώς θα γίνουν η αιτία για να απομακρυνθείς από έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα έχεις την τάση να είσαι αρκετά επικριτικός/η με τον/τη σύντροφό σου και αυτό δεν θα βοηθήσει ούτε εκείνον/η αλλά ούτε και τη σχέση σας, για αυτό προσπάθησε να γλυκάνεις λίγο το κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να σου δείξει πως δεν είναι αυτό που θέλεις σκέψου όμως μήπως και εσύ είχες μεγάλες προσδοκίες από εκείνη.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα