Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου και να σου δημιουργεί  την έντονη ανάγκη να αποδράσεις από τις δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Προσπάθησε να βρεις έστω και λίγο χρόνο προκειμένου να  παρακολουθήσεις μία αγαπημένη σου σειρά στην τηλεόραση, να διαβάσεις ένα βιβλίο ή να κάνεις μία εκδρομή σε ένα κοντινό προορισμό προκειμένου το μυαλό σου να μπορέσει να χαλαρώσει. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα σημάνει την επιστροφή σε επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς θα  τις φέρει στο προσκήνιο. Προσπάθησε να ασχοληθείς και με τα πρέπει ώστε  μετά να μπορέσεις να βρεις χρόνο και για αυτά που θέλεις!

Σήμερα  προτίμησε να δεις τον/τη σύντροφό σου κατά το πρώτο μισό της ημέρας καθώς μετά το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλήσουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, και είναι πιθανόν να τις μεταφέρεις και μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με αφορμή μία συζήτηση για κοινά ενδιαφέροντα.

Αγαπητε Αιγόκερως θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου υποδηλώνοντας πως είναι πολύ πιθανό να νιώθεις υποτονικά καθώς οι σκέψεις σου, οι ανησυχίες και η συναισθηματική ένταση θα χρειαστούν όλα τα αποθέματα ενέργειας σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού υποδηλώνοντας πως η εσωστρέφεια έφτασε στο τέλος της. Μία συζήτηση με ένα πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου και  κάποια νέα που θα φτάσουν στα αυτιά σου από κάποιο πρόσωπο που αγαπάς αλλά δεν το βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες, θα είναι αρκετά για να σε κάνουν χαρούμενο/η! Επιδίωξε να κάνεις μία βόλτα καθώς η επαφή με κόσμο θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σε βγάλει από  τη γενικότερη ανησυχία των προηγούμενων ημερών.

Σήμερα μπορεί να μην ξυπνήσεις με διάθεση να κάνεις και πολλά πράγματα όμως ο/η σύντροφός σου θα καταφέρει να το αναστρέψει, για αυτό μην αρνηθείς την πρόταση του/ης για μία βόλτα! Αν είσαι ελεύθερος/η  ένας άνθρωπος που θα γνωρίσεις θα  σου κάνει εντύπωση με το ταπεραμέντο του!

Αγαπητε Υδροχόος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ιχθύες

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο υποδηλώνοντας πως το πρωί θα υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με αγαπημένους σου ανθρώπους, και θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου αμείωτο. Όσο περνούν οι ώρες θα υπάρξει μετατόπιση του ενδιαφέροντος σου καθώς το πέρασμα της Σελήνης στο Ζυγό  υποδηλώνει πως θα υπάρξουν άλλα πράγματα τα οποία θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η. Ένα οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται με τρίτους ή ακόμα και μία έντονη  συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Προσπάθησε να κρατήσεις ήπιους τόνους και να θυμάσαι πως με το διάλογο μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, όσο κι αν αυτό σου φαίνεται απίθανο.

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα δώσεις μεγαλύτερη σημασία στον/τη σύντροφό σου για αυτό προτίμησε μέχρι το απόγευμα να έχεις περάσει χρόνο μαζί του/ης καθώς θα βοηθήσει τη διάθεση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς ούτε στιγμή. 

πηγή:

Αγαπητε Υδροχόος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα