Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου γεγονός που υποδηλώνει πως  μπορεί να μην ξυπνήσεις με την καλύτερη διάθεση, όμως θα έχεις όλη την ημέρα μπροστά σου για να τη φτιάξεις! Προσπάθησε να αποβάλεις από το μυαλό σου ανησυχίες οι οποίες δεν έχουν λόγο ύπαρξης και μην κάνεις υποθετικά σενάρια καθώς αυτά θα είναι υπεύθυνα για το άγχος σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει το ζώδιό σου και θα σου υπενθυμίσει πως μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε θελήσεις χωρίς να αγχώνεσαι για τις λεπτομέρειες! Η επαφή με ένα στενό συνεργάτη ή με τον/τη σύντροφό σου θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου, για αυτό επεδίωξε τη.

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα νιώσεις την ανάγκη να έρθεις κοντά με τον/τη σύντροφό σου καθώς η επαφή μαζί του θα σου φτιάξει τη διάθεση  και το δεύτερο μισό της ημέρας προμηνύεται πολύ καλό για εσάς. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς  ενδέχεται να φανείς εγωκεντρικός/η σε κάποιον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός

Η ανάγκη σου για επαφή με φίλους σου και ανθρώπους που ξέρεις πως έχετε κοινές απόψεις θα είναι εμφανής και σήμερα, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται  στην Παρθένο εξακολουθεί να σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό/η. Μία βόλτα με φίλους σου ή μία συζήτηση με κάποιο συνάδελφό σου θα είναι αρκετή για να σου φτιάξει  το κέφι και να σας φέρει πιο κοντά. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και είναι πιθανόν να φέρει στο μυαλό σου ανησυχίες, οι οποίες θα προέλθουν από ημιτελείς εργασιακές υποχρεώσεις ή γεγονότα του παρελθόντος. Προσπάθησε να μην αφήσεις αυτές τις ανησυχίες να πολλαπλασιαστούν, καθώς αν τις σκεφτείς λογικά θα δεις πως δεν  θα έπρεπε να υπάρχουν.

Σήμερα προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για να δεις τον/τη σύντροφό σου καθώς μετά ενδέχεται να προτιμήσεις  την ξεκούραση σου μόνος/η, μακριά από όλα! Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην πέσεις στην παγίδα να κάνεις  υποθετικά σενάρια σχετικά με κάποιον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Αγαπητε Σκορπιός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο υποδηλώνοντας πως ξεκίνησε άλλη μία μέρα γεμάτη με επαγγελματικές υποχρεώσεις και ανησυχίες που απορρέουν από αυτό τον τομέα. Κάνε λίγο υπομονή και προσπάθησε να φέρεις εις πέρας τις εκκρεμότητες σου μέχρι το απόγευμα, καθώς η προσοχή σου θα είναι στραμμένη αποκλειστικά σε αυτές γεγονός που θα σε βοηθήσει πολύ. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα σου  υπενθυμίσει πως πέρα από τη δουλειά έχεις και προσωπική ζωή που έχεις παραμελήσει! Μία βόλτα ή έστω μία τηλεφωνική συζήτηση με έναν αγαπημένο σου φίλο θα μπορέσει να σου φτιάξει τη διάθεση και να τραβήξει το μυαλό σου μακριά από τα επαγγελματικά άγχη.

Το δεύτερο μισό της ημέρας είναι εξαιρετικό για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς όσο περνούν οι ώρες τόσο περισσότερο θα βρίσκεις την καλή σου διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που θα κάνεις μέσω ενός φίλου σου μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα, για αυτό μην αρνηθείς κάποια πρόταση για έξοδο.

Αγαπητε Τοξότης θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα