Καρκίνος

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα  θέλεις να βγεις έξω, να κάνεις μία βόλτα και να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και όσο η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο θα σιγοντάρει αυτή τη διάθεση. Προτίμησε να επιδιώξει συναντήσεις και επαφές με άτομα του περιβάλλοντός σου κατά το πρώτο μισό της ημέρας καθώς τότε θα είναι πιο ευνοϊκές. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και είναι πιθανόν να χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε ένα θέμα που σχετίζεται με μία υποχρέωση του σπιτιού. Κοίταξε το διεξοδικά και μην  βιάζεσαι να τελειώσεις γιατί μπορεί να κάνεις κάποιο λάθος.

Σήμερα προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για  να συναντήσεις τον/τη σύντροφό σου καθώς όσο περνούν οι ώρες η διάθεσή σου θα γίνεται πιο εσωστρεφής. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  πρόσφατη γνωριμία θα χρησιμοποιήσει ως αγγελιοφόρο του ενδιαφέροντος της ένα πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Λέων

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς μόνο με δραστηριότητες και ανθρώπους που ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου εξακολουθεί να σου δημιουργεί ανασφάλεια! Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να βάλεις  μικρούς στόχους τους οποίους μπορείς να επιτύχεις και ένα έχουν  εξαιρετική επίδραση στην αυτοπεποίθησή σου.  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα παρατηρήσεις πως τα τηλέφωνα από ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος, γνωστούς ακόμα και γείτονες θα αρχίσουν να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο!

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί νιώθεις εξαιρετικά καλά αρκεί να βρίσκεσαι με αγαπημένους σου ανθρώπους  όπως είναι ο/η σύντροφός σου, οπότε αυτό είναι που πρέπει να επιδιώξεις ώστε να ανέβει η διάθεση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που θα κάνεις μέσω κάποιου γνωστού σου θα αποδειχθεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Αγαπητε Λέων θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Παρθένος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να διεκδικήσεις πράγματα  που θέλεις καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Να θυμάσαι πως η κυκλοθυμία που θα νιώθεις κατά διαστήματα μπορεί να σε αποσυντονίσει, για αυτό προσπάθησε να μην την αφήσεις να πάρει τα ηνία. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και προμηνύει πώς θα αρχίσουν να σε απασχολούν ζητήματα που σχετίζονται με λογαριασμούς, υποχρεώσεις και οικονομικές διευθετήσεις! Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις καθώς τα λάθη παραμονεύουν.

Σήμερα  θα έχεις έναν εξαιρετικό τρόπο να πείσεις τον/τη σύντροφό σου για οτιδήποτε και αν θέλεις, όμως πρόσεξε καθώς κάποια στιγμή μπορεί να εκνευριστείς και έτσι να χάσεις το παιχνίδι. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και δεν θα θέλεις τίποτε άλλο.

Αγαπητε Παρθένος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα