Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σε προτρέπει να μη σταματήσεις τώρα που πήρες φόρα και μπορείς  να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες από τις εργασιακές σου υποχρεώσεις. Βάλε τα δυνατά σου καθώς μέχρι το απόγευμα η οργανωτική σκέψη και το πείσμα σου θα σε βοηθήσουν να φέρεις  εις πέρας οτιδήποτε έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και υποδηλώνει πως θα σε απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις είτε σε προσωπικό είναι σε επαγγελματικό επίπεδο. Μία συζήτηση με ένα συνεργάτη σου ή τον/τη σύντροφό σου θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου καθώς μέσα από αυτή μπορεί να μάθεις και κάτι καινούργιο.

Σήμερα προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας για να δεις το ταίρι σου καθώς το πρώτο μισό θα είναι γεμάτο εργασιακές υποχρεώσεις οι οποίες  ενδεχομένως να σε αποσυντονίσουν.  Αν είσαι ελεύθερος/η μία  πρόσφατη γνωριμία θα βρει τρόπο για να κερδίσει το ενδιαφέρον σου.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου και υποδηλώνει πως έχεις ακόμα χρόνο για να ασχοληθείς με  ανθρώπους και δραστηριότητες που σου ανεβάζουν τη διάθεση. Μέχρι το απόγευμα βρες λίγο χρόνο προκειμένου να τον επενδύσεις σε ένα χόμπι σου ή στον/τη σύντροφό σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και κάποιοι εργασιακές υποθέσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους. Ενδέχεται να σου ανατεθεί μία έξτρα δουλειά ή να χρειαστεί να φέρεις εις πέρας μία αγγαρεία ενός δικού σου ατόμου. Φρόντισε να έχεις γεμίσει τις μπαταρίες σου από το πρωί ώστε να μπορέσεις να έχεις την απαιτούμενη ενέργεια για  το υπόλοιπο της ημέρας!

Σήμερα  προσπάθησε να βρεις χρόνο για να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου κατά το πρώτο μισό της ημέρας, καθώς μετά μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες υποχρεώσεις και το ενδιαφέρον σου να στραφεί εκεί με αποτέλεσμα να τον/ην παραμελήσεις. Αν είσαι  ελεύθερος/η  ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα σε απασχολήσει ευχάριστα με την εξέλιξη του.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου δημιουργώντας σου την ανάγκη να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες είτε επαγγελματικές είτε οικογενειακές, προκειμένου να μπορέσει να βρεις λίγο χρόνο για εσένα. Η επιθυμία σου θα γίνει πραγματικότητα καθώς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και η διάθεσή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο. Ο/η σύντροφός σου και οι φίλοι σου θα φροντίσουν να περάσεις ευχάριστες στιγμές για αυτό επεδίωξε την επαφή μαζί τους. Μία βόλτα που μπορεί να κάνεις σήμερα παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα, πιθανόν να έχει ευχάριστες εξελίξεις για την προσωπική σου ζωή αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις το ταίρι σου και να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί από το απόγευμα και έπειτα, καθώς  όσο περνούν οι ώρες η διάθεσή σου θα ανεβαίνει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές προμηνύοντας τη θετική εξέλιξη της.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα