Ζυγός

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για καφέ και κους- κους παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Τοξότη θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για αυτό!  Οι συζητήσεις θα πάρουν φωτιά και σίγουρα θα σου φέρουν και αρκετές πληροφορίες για ανθρώπους του περιβάλλοντός σου! Το απόγευμα  το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που βρίσκεται αναδρομή στο ζώδιό σου, υποδηλώνει πως θα έχεις την ευκαιρία να δεις ξανά ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Σε περίπτωση που θέλεις κάποιον άνθρωπο πίσω στη ζωή σου και έχεις μετανιώσει  μου λείπει, σήμερα είναι η ευκαιρία!

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα είσαι αρκετά εξωστρεφής και αυτό θα βοηθήσει πολύ τη διάθεση του/της συντρόφου σου αλλά και φυσικά τη δική σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία  παλαιότερη γνωριμία θα κάνει ξανά την εμφάνισή της στη ζωή σου και πιθανόν να τη δεις με άλλο μάτι τώρα!

Σκορπιός

Σήμερα όσο περισσότερα νιώσεις πως έχεις -από υλικά αγαθά μέχρι και συναισθήματα- τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η αυτοπεποίθηση σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σε προτρέπει να ξεκινήσεις τη διευθέτηση σε οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς προκειμένου να  μην νιώθεις ανασφάλεια.  Το απόγευμα το εξάγωνο  που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως μπορεί να σου έρθει ένα μπόνους που δεν θα το περιμένεις. Επίσης πιθανόν να έρθουν και κάποια χρήματα τα οποία πίστευες πως δεν θα καταφέρεις να πάρεις  και η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει σίγουρα!

Σήμερα είναι μία ημέρα που αν προσπαθήσεις να γυρίσεις σε ζητήματα  που στο παρελθόν έγιναν αιτία για εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου, σίγουρα θα καταφέρεις να τα διευθετήσεις οριστικά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία ημιτελής ιστορία του παρελθόντος επιστρέφει στο προσκήνιο και σου ζητάει την οριστική απόφαση!

Αγαπητε Σκορπιός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων, ιδιαίτερα των αγαπημένων σου προσώπων.  Σήμερα θα κάνεις το ημερήσιο σου πρόγραμμα σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες αποκλειστικά, καθώς θα νιώσεις πως πρέπει να βάλεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό το απόγευμα  θα φέρει  στο φιλικό σου περίγυρο κάποιον άνθρωπο με τον οποίο είχε αρχίσει μία ερωτική ιστορία.  Αν τελικά θέλεις να της δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία η ημέρα είναι κατάλληλη για να το κάνεις. 

Σήμερα είναι μία ημέρα  που μπορεί να έχεις επιστροφές από έναν έρωτα του παρελθόντος, για αυτό αν έχεις βρει ήδη τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και συνετός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα σου θυμίσει έντονα ένα/μια πρώην σύντροφό σου.

Αγαπητε Τοξότης θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα