Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και να σε ξεσηκώνει για ένα μικρό ταξίδι αναψυχής ή έστω μία εκδρομή σε κοντινό προορισμό. Το δεύτερο μισό της ημέρας θα είναι πολλά υποσχόμενο καθώς το εξάγωνο που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό θα φέρει πίσω έναν έρωτα του παρελθόντος. Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να πάρεις αποφάσεις και να δεις αν πρέπει να δώσεις ξανά μία ευκαιρία ή αν πρέπει να αφήσεις οριστικά πίσω σου  το παρελθόν. Πάντως  η όψη είναι ευνοϊκή για εσένα και υποδηλώνει πως στο τέλος θα πάρεις τη σωστή απόφαση.

Σήμερα είναι μία ημέρα που το μυαλό σου θα γυρίζει σε καταστάσεις που έχεις περάσει με τον/τη σύντροφό σου, συγκεκριμένα αυτές που σου έχουν αφήσει γλυκές αναμνήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιο πρόσωπο έρχεται από το παρελθόν και ζητά ξανά μία δεύτερη ευκαιρία.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Σήμερα δεν θα έχεις ιδιαίτερη όρεξη για κουβέντες και συζητήσεις και αυτό μπορεί να σε κάνει απότομο/η ακόμα και με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Η αλήθεια είναι πως η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη εντείνει την εσωστρέφεια καθώς σε «γυρίζει» σε ζητήματα του παρελθόντος. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό υποδηλώνει πως η επιστροφή σε ζητήματα του παρελθόντος ίσως να είναι για καλό. Πιθανό να μπορέσεις να φέρεις ξανά στο προσκήνιο ένα οικονομικό ή ένα εργασιακό σου ζήτημα και να το διευθετήσεις.  Θυμήσου τις ενέργειες που είχες κάνει σε αυτά κατά το  παρελθόν ώστε να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη.

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα φέρεις στο μυαλό σου διάφορες αναμνήσεις, πιθανόν και από μία προηγούμενή σου σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως κάποιος/α σου λείπει πολύ  για αυτό κάνε τις απαραίτητες ενέργειες για να τον/ην έχεις ξανά κοντά σου!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και είναι βοηθητική για να αποκτήσεις μία πιο ζεστή επαφή με τους συνεργάτες του αλλά και το ταίρι σου,  ιδιαίτερα αν τις τελευταίες ημέρες τους είχες βάλει στον «πάγο». Το δεύτερο μισό της ημέρας το εξάγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Ζυγό θα στρέψει την προσοχή σου  σε  αισθηματικά ζητήματα. Αφορμή για αυτό θα γίνει μία τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο του παρελθόντος ή ακόμα και ένα μήνυμα που θα λάβεις από αυτό! Σε περίπτωση που έχεις ήδη βρει τον/τη σύντροφό σου προσπάθησε να μην παρασυρθείς και  μην ξεκινήσεις να κάνεις περίεργες σκέψεις καθώς θα εκτεθείς!

Σήμερα η ημέρα είναι πολύ καλή για να ανασύρεις από τη μνήμη σου τις όμορφες στιγμές που σου έχει χαρίσει ο/η σύντροφός σου καθώς δεν πρέπει να τις ξεχνάς ή να τις θεωρείς δεδομένες! Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που ίσως να είχε παγώσει το προηγούμενο διάστημα έρχεται ξανά στο προσκήνιο. 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα