Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

Κριός

Σήμερα η επικοινωνία με την οικογένεια σου θα είναι απαραίτητη αλλά θα έχει και ένα βαθμό δυσκολίας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους όμως η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα δυσκολέψει λίγο την κατάσταση.  Είναι πιθανό να νιώσεις παραγκωνισμένος/η από τους δικούς σου ανθρώπους με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να απομακρυνθείς. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να εκθέσεις τα παράπονά σου και να τα συζητήσεις  καθώς ο Κρόνος παγώνει την ατμόσφαιρα. 

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις πως ο/η σύντροφός σου σε πιέζει να συμφωνήσεις με τη γνώμη του/ης και αυτό θα είναι ικανό να παγώσει την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  ημέρα δεν θα βοηθήσει αισθηματικά ζητήματα και θα πρέπει να καταβάλλεις προσπάθεια…

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η ημέρα θα φέρει συζητήσεις και επαφές με αρκετούς ανθρώπους από το συγγενικό και κοινωνικό σου περίγυρο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο θα ενισχύσει την επικοινωνία. Βέβαια η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε συζητήσεις  λόγω διαφορετικών απόψεων.  Αυτό που μπορείς να κάνεις αν θέλεις να αποφύγεις τις εντάσεις είναι να είσαι πολύ προσεκτικός/η στον τρόπο που θα εκθέσεις τις απόψεις σου, καθώς ακόμα και άθελά σου μπορεί να προσβάλεις κάποιον! Αν καταφέρεις να το κάνεις αυτό  τότε θα έχεις κερδίσει το στοίχημα της ημέρας!

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να δημιουργηθεί απόσταση ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου, αν αφήσετε τρίτα πρόσωπα να σας συμβουλεύσουν για ζητήματα που αφορούν τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί προσπάθεια καθώς θα είναι δύσκολο να «ξεκλειδώσει»!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Τα οικονομικά σου θέματα θα είναι η προτεραιότητα σου σήμερα καθώς αν δεν τα βάλεις σε μία σειρά δεν θα είναι εύκολο να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να δημιουργεί ένα επιπλέον άγχος το οποίο δεν θα σε αφήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις και να διαπραγματευτείς προς όφελός σου τα οικονομικά σου ζητήματα.  Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω  θα εντείνει προσωρινά την ανασφάλεια σου, αλλά την ίδια στιγμή θα σε ωθήσει να διεκδικήσεις  οτιδήποτε θεωρείς πως σου αξίζει.  Μία οικονομική διαπραγμάτευση  μπορεί να έχει καλά αποτελέσματα, αλλά θα πρέπει να κοπιάσεις για αυτό. 

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να νιώσεις πως δεν υπάρχει κοινό σημείο επαφής με τον/τη σύντροφό σου, όμως αυτό είναι λογικό καθώς το μυαλό σου θα είναι στραμμένο αποκλειστικά και μόνο σε οικονομικά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα χρειαστεί προσπάθεια  για να γίνει θερμό το κλίμα σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα