Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και φροντίζει να σε φέρει σε πραγματική επαφή με τους ανθρώπους γύρω σου, καθώς θα συνειδητοποιήσεις και εσύ πως σήμερα θα αγαπάς όλο τον κόσμο! Ο/η σύντροφός σου ή κάποιος αγαπημένος άνθρωπος σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι οι ευνοημένοι της υπόθεσης, μιας και θα  είσαι ιδιαίτερα υποστηρικτικός/η μαζί τους.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη δεν αποκλείεται να φέρει συναντήσεις και  συζητήσεις με αγαπημένους ανθρώπους από το ευρύτερο περιβάλλον σου, όπως κουμπάρους, συγγενικά πρόσωπα και αγαπημένα σου πρόσωπα που ζουν στο εξωτερικό!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου για αυτό εκμεταλλεύσου την καλή διάθεση που υπάρχει για να κάνετε μία εκδρομή! Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μία νέα σχέση με τη συμβολή ενός προσώπου από το περιβάλλον του.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις εργασιακά ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό δεν θα σε αφήσει να τα ξεχάσεις ακόμα κι αν το προσπαθήσεις. Κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις ακόμα και μερικές αγγαρείες θα κάνουν την εμφάνισή τους και εσύ θα πρέπει να έχεις τη μαεστρία να τις «χωρέσεις» στο ημερήσιο σου πρόγραμμα. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως τελικά θα τα καταφέρεις καθώς θα έχεις αυτοπεποίθηση η οποία δεν θα σε αφήσει μόνο/η στα δύσκολα.  Οικονομικά ζητήματα ευνοούνται εξίσου, για αυτό αν έχεις κάποιες εκκρεμότητες με αυτά φρόντισε να τις τακτοποιήσεις σήμερα κιόλας.

Η ημέρα είναι πολύ καλή για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς θα σας δώσει ευκαιρίες για να έρθετε πραγματικά κοντά και να αναθερμάνετε τη σχέση σας, ακόμα και αν έχεις αρκετές εργασιακές υποχρεώσεις να ασχοληθείς! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα αργήσει να σου κάνει θετική εντύπωση!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να διευθετήσεις τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Ζυγό θα σε βοηθήσει με αυτά! Ακόμα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε βοηθά να φέρεις στο προσκήνιο την καλλιτεχνική πλευρά του χαρακτήρα σου, για αυτό  δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις να ζωγραφίζεις, να γράφεις ποιήματα ή να συνθέτεις στίχους! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως ο/η σύντροφός σου ή κάποιος στενός σου συνεργάτης θα είναι πολύ υποστηρικτικός/η απέναντί σου και αυτό θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα. Η ημέρα είναι πολύ καλή για εσένα εκμεταλλεύσου τη στο έπακρο!

Σήμερα  προτίμησε να κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτά που κάνεις συνήθως παρέα με το ταίρι σου, καθώς η ημέρα ευνοεί την εύρεση νέων δραστηριοτήτων που θα σας κρατούν ευχάριστα απασχολημένους! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει και ένας νέος έρωτας θα ξεκινήσει.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα