Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και  μπορεί να φέρει αλλαγές στο ημερήσιο σου πρόγραμμα λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Είναι πιθανόν να χρειαστεί να κάτσεις περισσότερες ώρες στη δουλειά ή να αναλάβεις και τις ευθύνες κάποιου συναδέλφου που σήμερα λείπει. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως η ημέρα θα είναι κουραστική λόγω των υποχρεώσεων, αλλά θα πρέπει να θυμάσαι πως θα υπάρξει ανταμοιβή.  Το κλίμα στη δουλειά μπορεί να είναι λίγο ψυχρό αλλά αυτό εσένα θα σου βγει σε καλό, καθώς θα μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να διασπάται η προσοχή σου.

Σήμερα προσπάθησε να μη μεταφέρεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου γιατί το ωραίο κλίμα θα χαλάσει και η δράση φέρνει αντίδραση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  που μπορεί να ξεκινήσει σήμερα θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή μέχρι να εξελιχθεί.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Σήμερα είναι πιθανόν να διαβάζεις για κάποιο σεμινάριο ή να ασχολείσαι με ένα μάθημα που έχεις να δώσεις, το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρίσκεσαι γύρω από πηγές γνώσεων. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και ευνοεί τις νέες πληροφορίες, το διάβασμα και τη  διεύρυνση των πνευματικών του οριζόντων! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως τα σχέδιά σου -ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με εκπαιδευτικά ζητήματα- θέλουν υπομονή και όρεξη, όμως σίγουρα αν βάλεις στόχους μπορείς να τους καταφέρεις! Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι η τάση που θα έχεις να γίνεις καυστικός/η με αγαπημένους σου ανθρώπους!

Σήμερα είναι  πιθανόν να είσαι επικριτικός/η με τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν ξεκινήσετε μία συζήτηση για ένα θέμα το οποίο γνωρίζεις πως κατέχεις καλά. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην είσαι ισχυρογνώμων σε μία συζήτηση με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει, καθώς δεν θα σε βοηθήσει.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανόν να σου δοθούν αφορμές οι οποίες θα γυρίσουν τις σκέψεις σου πίσω σε γεγονότα του παρελθόντος. Τέτοιου είδους αφορμές μπορεί να είναι η συζήτηση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο  ακόμα και μία τυχαία συνάντηση. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα δημιουργήσει συναισθηματική  αναστάτωση με αφορμή πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο είναι βοηθητική για εσένα, καθώς θα σταθεροποιήσει τη συναισθηματική αναταραχή και θα  μπορέσεις να αποστασιοποιηθείς από οτιδήποτε σε αναστατώνει. Πρόσεξε ένα οικονομικό σου ζήτημα καθώς μπορεί να μην πάει όπως  το έχεις φανταστεί.

Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις λίγο μόνος/η σου όμως  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στον τρόπο που θα το επικοινωνήσεις, καθώς ο/η σύντροφός σου μπορεί να  το πάρει προσωπικά. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα δεν ευνοεί ιδιαίτερα αισθηματικά ζητήματα, καθώς ούτε εσύ ο/η ίδιος/α θα έχεις όρεξη για αυτά!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα