Οι χωρισμοί είναι πάντα πολύ δύσκολοι. «Ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος», λέμε συχνά και έχουμε δίκιο.Φυσικά για κάποιους είναι επιλογή τους και πιο εύκολο, ενώ για άλλους μπορεί να είναι πιο δύσκολο να το δεχτούν και να το ξεπεράσουν.Ο τρόπος και η συμπεριφορά μας κατά την διάρκεια ενός χωρισμού, μπορεί να πει πολλά για εμάς. Όπως και το ζώδιό μας.Κάποιοι δεν πιστεύουν στα άστρα, ωστόσο, συχνά αντιλαμβανόμαστε πράγματα για την προσωπικότητά μας μόνο από το προσωπικό μας ωροσκόπιο.Κάποια ζώδια, για παράδειγμα, έχουν πολύ κακούς χωρισμούς, επικούς και δραματικούς καυγάδες ή αντιδράσεις που μένουν στην ιστορία!Από τα 12 ζώδια, αυτά τα 4 είναι που έχουν τους χειρότερους χωρισμούς με τον σύντροφό τους, όπως τα διαβάσαμε στο Elitedaily:

Ταύρος

Ο Ταύρος εκτιμά την συνέπεια, μισεί την αλλαγή και τείνει να μένει σε μια σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Βάζει πάθος, αφοσίωση και ενέργεια στις σχέσεις του, έτσι ο χωρισμός είναι big deal. Αλλά αν συμβεί, είναι ακλόνητος. Ο πεισματάρης Ταύρος δεν σκέφτεται ποτέ να δει τον χωρισμό από την άλλη πλευρά. Βλέπει τον κόσμο άσπρο και μαύρο και βάζει την πίστη πάνω από όλα. Θα είναι εγκάρδιος, εκτός αν τον προδώσουν.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Κριός

Ο Κριός είναι φιλόδοξος, ανταγωνιστικός και ευέξαπτος, έτσι ένας χωρισμός μαζί του δεν θα είναι ήρεμος. Ο Κριός χωρίζει παρά τον χωρίζουν, καθώς θέλει να κερδίζει σε όλα. Μετά τον χωρισμό, θα ζητήσει εκδίκηση που συνήθως σημαίνει να είναι καλύτερα από την πρώην του. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρει το rebound γρήγορα, μπαίνοντας σε μια καινούργια σχέση για να αποδείξει ότι είναι μια χαρά. Αν τον παρατήσουν, θα προσπαθήσει να τα ξαναβρεί με την πρώην του μόνο και μόνο για να κερδίσει, ακόμα και αν δεν θέλει. Είναι φλογερός και παθιασμένος και μπορεί να σπάσει πράγματα ή να ανεβάσει stories ότι περνάει καλά!

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα