Είσαι σε ένα μπαρ και κοιτάς τυπάκια γύρω γύρω. Ένας είναι χύμα αλλά κάνει χαβαλέ με τους φίλους του. Φαίνεται έξυπνος. Ένας άλλος πιο δίπλα είναι κυριλέ και σοφιστικέ και πίνει το κοκτέιλ του. Ένας άλλος πιο αριστερά χαζεύει στο κινητό του. Φαίνεται μυστήριος και έχει περίεργο αλλά σέξι βλέμμα.
Εσένα ποιος από όλους σου κάνει αίσθηση; Ποιον θα κοιτάξεις; Πες μου το ζώδιό σου να σου πω!

ΚΡΙΟΣ: 

Σε ελκύουν οι άντρες που συνδυάζουν μια γλύκα και μια γοητεία μαζί. Θέλεις να έχουν μια σέξι ηρεμία και να μην δείχνονται. Να είναι διακριτικοί, έξυπνοι και να έχουν χιούμορ! ΤΑΥΡΟΣ: 

Σου αρέσουν οι τύποι που έχουν έντονο βλέμμα, έχουν εξουσία και δύναμη. Θέλεις να είσαι από κάτω και να έχουν αυτοί τον έλεγχο. Σου αρέσει να αφήνεσαι στα χέρια του, να παίρνουν πρωτοβουλίες και να σε έχουν ψηλά. ΔΙΔΥΜΟΙ:

 Η περιπέτεια είναι στο αίμα σου. Γι΄αυτό και θέλεις έναν τύπο ενθουσιώδη, περιπετειώδη, όχι βαρετό, ακραίο και να μπορεί να σε διαχειρίζεται. Χρειάζεσαι κάποιον να σε ισορροπεί. ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

 Θέλεις να είσαι non stop σε suspence αλλιώς βαριέσαι για πλάκα. Σε ελκύουν τα «κακά» παιδιά αλλά καταλήγεις πάντα με τα καλά. Μέχρι να βαρεθείς πάλι.

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα