Μπαίνουμε σε περίοδο πνευματικής εγρήγορσης, όπου θα καταφέρουμε να οργανωθούμε και να ξεκινήσουμε το φθινόπωρο με την διάθεση να βάλουμε την ζωή μας και την καθημερινότητά  μας σε πρόγραμμα και σε σειρά. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο που είναι και κυβερνήτης , στην Παρθένο και από τις 6-22 Σεπτεμβρίου, πολλές φορές θα σκεφτούμε και θα εκφράσουμε πως«Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά»!

Πράγματι με τον Ερμή από αυτή την θέση, μπορούμε να συγκροτήσουμε καλύτερα τις σκέψεις μας, τις επαφές μας, τις εργασίες μας, έχουμε την ικανότητα να αναλύσουμε με ακρίβεια τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω μας και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα επικοινωνιακά μας χαρίσματα.  Σαφώς πιο ευνοημένοι αυτή την περίοδο θα σταθούν οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες. Ωστόσο όλα τα ζώδια με κάποιο τρόπο θα έχουν την επιρροή του Ερμή από αυτή την θέση, όπως αναφέρει η Αθηνά Βαγενά στο oroskopos.gr Προβλέψεις για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο
  ΚΡΙΟΣ: 

Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να έχετε σκέψεις, ιδέες και αποφάσεις που αφορούν την εργασία, την διατροφή, την φυσική σας κατάσταση. Είναι ένα διάστημα που έχετε την ικανότητα να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας,  τις υποχρεώσεις σας, να συζητήσετε για ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Ευνοούνται οι αποφάσεις  που αφορούν την αλλαγή σε συνήθειες της καθημερινότητάς σας, εξετάσεις που αφορούν την φυσική σας κατάσταση, ενώ πολλοί από εσάς  μπορεί να πάρετε την απόφαση να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο. Επικεντρώνεστε αυτό το διάστημα με λεπτομέρεια, ακρίβεια και ανάλυση σε όλα τα καθημερινά καθήκοντα που αναλαμβάνεται τώρα να βάλετε σε μία τάξη και σειρά. ΤΑΥΡΟΣ:

Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου,  κάνει την σκέψη σας αρκετά δημιουργική, ενώ δεν λείπουν μέσα στο επόμενο διάστημα οι συζητήσεις, οι επαφές, οι γνωριμίες που θα σας προσφέρουν χαρά!  Στον αισθηματικό σας τομέα μπορείτε να βελτιώσετε την επικοινωνία  με το σύντροφό σας και να περάσετε ευχάριστο χρόνο μαζί. Αν δεν έχετε σχέση, τότε η περίοδος είναι ιδανική για νέες γνωριμίες που θα είναι άξιες λόγου!  Από την άλλη πλευρά, εμπιστευτείτε αυτό το διάστημα τις εμπνεύσεις σας, διαπραγματευτείτε τα επιχειρηματικά σας σχέδια,  αξιοποιήστε τις προτάσεις που αφορούν διασκέδαση, ενώ μην πείτε όχι και στην ενασχόληση με την τέχνη. ΔΙΔΥΜΟΣ:

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο της Παρθένου και μέχρι τις 22 του μήνα μπορείτε να βελτιώσετε αισθητά το επικοινωνιακό κλίμα με τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Λύνονται διαφωνίες, συζητάτε για θέματα που σας προβληματίζουν, οργανώνεται πράγματα που πρέπει να γίνουν και καταφέρνετε να βάλετε σε μία τάξη και σειρά όλες τις οικιακές ευθύνες. Είναι μία καλή ευκαιρία να γεφυρώσετε το «χάσμα» που μπορεί να είχε δημιουργηθεί  ανάμεσα σε εσάς και ένα οικείο σας πρόσωπο. ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αρκετά εκφραστικοί και έτοιμοι να επικοινωνήσετε, να διαπραγματευτείτε, να συμφωνήσετε αλλά και να πάρετε σταθερές αποφάσεις, είστε την περίοδο από τις 6-22 Σεπτεμβρίου! Ο Ερμής από την Παρθένο,  σας θέτει σε πνευματική εγρήγορση έτσι λοιπόν αυτή την περίοδο οφείλετε να αξιοποιήσετε ιδιαίτερα τις ιδέες, τις προτάσεις, τις γνωριμίες που θα εξελιχθούν κατά την διάρκεια αυτού του μήνα. Να θυμάστε ότι ευνοείστε για μία νέα συμφωνία, για μία μετακίνηση / ταξιδάκι,  το τηλέφωνό σας θα χτυπάει πολύ περισσότερο και δεν θα λείψουν τα χαρούμενα νέα.  Αποφάσεις που αφορούν την διόρθωση / αντικατάσταση  του μεταφορικού  μέσου ή του κινητού τηλεφώνου είναι μέσα στα πλάνα για αρκετούς από εσάς.

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα