Γιατί μάλλον άλλον νομίζεις κι άλλος είναι τελικά ο κατάλληλος για σένα!

Συνήθως κολλάς σε έναν συγκεκριμένο τύπο άντρα και κάνεις όνειρα για σχέση, γάμο, παιδιά κοκ. Κατανοητό. Ποια είναι όμως η συνηθισμένη κατάληξη; Μετά από ελάχιστο καιρό να το διαλύσετε και να μείνεις να αναρωτιέσαι «γιατί;». Εμείς θα σου λύσουμε την απορία. Γιατί να κρατήσει μια σχέση δεν αρκεί η σεξουαλική έλξη, πρέπει να ταιριάζετε σε πολλούς τομείς και να αλληλοσυμπληρώνεστε.

Διάβασε παρακάτω πώς «παραμυθιάζεσαι» ανάλογα με το ζώδιό σου, ώστε να ξεκινήσεις το ψάξιμο και αυτήν τη φορά να βρεις τον κατάλληλο άντρα!

Κριός

Είναι δυνατό να σε «φτιάχνει» ένας άντρας πιο δυναμικός από σένα, που θέλει να σου περάσει χαλινάρι και να σε κουμαντάρει; Ωραίο σκηνικό θα ήταν για μάχη, όχι για σχέση. Στην πραγματικότητα, ούτε με τον πιο πάνω, ούτε με τον πιο κάτω μπορείς να αντέξεις γιατί στην πρώτη περίπτωση θα γίνει μακελειό και στη δεύτερη με τα πολλά μέλια, τις αγαπούλες και τους τεμενάδες θα σου ανέβει ο διαβήτης. Ο κατάλληλος είναι κάποιος στο δικό σου επίπεδο που θα σε κινητοποιεί σε κάποιους τομείς και θα τον κινητοποιείς κάπου αλλού!

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

 Ταυρίνα μου καλή, εσύ ψάχνεις έναν άντρα με τον οποίο θα έχεις «χημεία». Παρασύρεσαι όμως και συνήθως πέφτεις σε άτομα «β’ διαλογής», που στο μόνο πεδίο που ενδεχομένως να είναι καλά είναι το σεξ. Σε καλύπτει; Όχι. Γιατί πάντα μετά θέλεις και κάτι άλλο, αλλά -τι έκπληξη! – δεν μπορούν να στο προσφέρουν. Άρα, γιατί δεν κοιτάς μέσα σου να βρεις τι είναι πιο σημαντικό για σένα και ύστερα να ξεκινήσεις την αναζήτηση; Για να σε βοηθήσουμε σου λέμε ότι εκτός από σταθερότητα και ασφάλεια, έχεις ανάγκη και να σε κυκλοφορούν, να καλοπερνάς και να σε έχουν τα όπα-όπα...

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμος

Εσύ, όπως και η φιλενάδα σου η Υδροχόα, έχεις ένα φόβο δέσμευσης, κάνεις φιλότιμες προσπάθειες όμως να κατανικήσεις τη φοβία σου ίσως για να αποδείξεις (στον εαυτό σου κυρίως;) ότι μπορείς να τα καταφέρεις να είσαι σε μια σχέση. Αλλά, επειδή θεωρείς σημαντική την επικοινωνία, ψάχνεις κάποιον σαν κι... εσένα που θα σε καταλαβαίνει. Λάθος! Αφού ούτε εσύ δε σε καταλαβαίνεις ώρες-ώρες. Δε χρειάζεσαι έναν άλλο Δίδυμο, αλλά έναν άντρα που πατά γερά στη γη, ξέρει τι θέλει και είναι λογικός και ταυτόχρονα ρεαλιστής, όχι ανεμοδούρα...

Αγαπητε Δίδυμοι θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα