Ο Δίας στον Τοξότη και η επιρροή του!

Η Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 είναι μια πολύ σημαντική αστρολογικά ημέρα καθώς ο Δίας μετά από έναν ολόκληρο χρόνο αλλάζει ζώδιο και από τον Σκορπιό μετακινείται στον Τοξότη, ζώδιο του οποίου είναι κυβερνήτης και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο ως τις 2 Δεκεμβρίου 2019.

 

Το διάστημα αυτό λοιπόν θα ωφεληθούν ιδιαίτερα σχέδια τόσο αισθηματικής όσο και επαγγελματικής φύσεως.Τώρα ευνοούνται συζητήσεις και συναντήσεις που προωθούν τις ιδέες του ατόμου, οργανώνονται εύκολα τα ταξίδια και οι σπουδές, καταστρώνονται σχέδια  και γίνονται συζητήσεις πάνω σε φιλοσοφικά θέματα. Γενικά προωθείται η δημιουργική σκέψη και αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι και έτοιμοι να κάνετε την σκέψη πράξη.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, αυτήν την περίοδο με τον Δία να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη θα νιώσεις πως είσαι στην καλύτερη φάση της διάθεσής σου, καθώς θα είσαι γεμάτος ενέργεια και ένταση. Τον τελευταίο καιρό στον κοινωνικό τομέα κινείσαι με έντονους ρυθμούς κι αυτό σε κάνει να νιώθεις ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Έξοδοι με φίλους και παρέες είναι το χαρακτηριστικό  της. Οι ευκαιρίες σου για ταξίδια και συναντήσεις αυξάνουν και γι΄αυτό εκμεταλλεύσου τες. Η θέση αυτή κινείται ευνοϊκά για σένα, γέμισε με θετική αύρα κι όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο στην ζωή σου. 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Αγαπητέ  Ταύρε, αυτήν την περίοδο  με τον Δία να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη η ευαισθησία σου θα ξεπεράσει τα όρια. Θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος από τις καταστάσεις που θα σε πλαισιώνουν, ωστόσο τις περισσότερες φορές θα έχεις την ευελιξία να κινηθείς με διακριτικότητα και σταθερότητα. Δεν χρειάζεσαι την βοήθεια κανενός, είσαι έξυπνος και δραστήριος, στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις και ξέρεις ότι θα βγεις νικητής. Κάποια οικονομικά θέματα που θα σε απασχολήσουν με κληρονομιές άλλα περιουσιακά θέματα θα τα ξεπεράσεις μόνο με τιμιότητα. 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, αυτή η περίοδος με τον Δία να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη θα έχει για σένα πολλές και δυνατές εκπλήξεις καθώς μια απίστευτη εύνοια θα αγγίξει όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση με ανεβασμένη την επικοινωνιακή σου ικανότητα. Θα υπάρξουν συναντήσεις με φίλους και γνωστούς από τα παλιά που θα σε συγκινήσουν και θα σε γεμίσουν χαρά.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Καρκίνος

Η νέα θέση του Δία στον Τοξότη θα φέρει στην ζωή σου νέες ιδέες και επαγγελματικές σκέψεις, νέα ξεκινήματα  και επαγγελματικά ανοίγματα  που θα σε ενθουσιάσουν κι αυτό θα σε κάνει να θέσεις νέους και πιο υψηλούς στόχους που σύντομα θα κερδίσεις. Στα οικονομικά σου η αλήθεια τα πράγματα είναι λίγο άστατα, καθώς απρόοπτα έξοδα και υποχρεώσεις θα σε καλέσουν να κινηθείς με περισσότερη σύνεση κι οργάνωση. 

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα