Τα ζώδια και οι αισθηματικές προβλέψεις 2020 από την Αθηνά Βαγενά! Πώς θα επηρεάσουν τα αστρολογικά φαινόμενα της νέας χρονιάς το ζώδιο σου;;;

Μία νέα χρονιά ανοίγεται μπροστά μας γεμάτη συγκινήσεις, συναισθήματα, νέους έρωτες, αιφνιδιασμούς , δεν θα λείψουν όμως και οι δοκιμασίες, οι ρήξεις και οι χωρισμοί! Το 2020 αναμένεται να είναι μία χρονιά γεγονότων και εξελίξεων για τις σχέσεις.

Πιο τυχεροί στα αισθηματικά τους θα σταθούν αυτή την χρονιά οι : Λέοντες του 2ου και του 3ουδεκαημέρου, Δίδυμοι και Τοξότες 2ου και 3ου δεκαημέρου (αρκεί να αποφύγουν τις υπερβολές),  Ταύροι – Σκορπιού του 2ου δεκαημέρου, Παρθένοι – Ιχθύες (από όλα τα δεκαήμερα, αρκεί να δείξετε προσοχή σε κάποια συγκεκριμένα σημεία που σας δίνονται εντός των προβλέψεων).

Πιο δύσκολη ή και δοκιμαστική θα είναι η χρονιά για τα αισθηματικά των Κριών , Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.

Δες αναλυτικά τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2020 για το ζώδιο και το δεκαήμερο σου, μαθαίνοντας και τις τυχερές στιγμές του 2020

Κριός

Το 2020 αναμένεται να είναι μία εμπειρική χρονιά για τα αισθηματικά σας,  στην πορεία της θα φιλοσοφήσετε με έναν τρόπο διαφορετικό τη ζωή αλλά και τα ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις σας, ενώ δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους, αλλά και για βελτίωση των συνθηκών μίας ήδη υπάρχουσας σχέσης για τους δεσμευμένους. Από το ξεκίνημα του νέου έτους,  η βασική σας ανάγκη είναι η «ανανέωση», ο Δίας πορεύεται στο ζώδιο του Τοξότη και ως τις 2 Δεκεμβρίου 2020, θα δώσει σημαντικές ευκαιρίες τουλάχιστον στους γεννημένους στο 2ο και στο 3ο δεκαημέρου, ώστε να μπορέσετε να κάνετε αυτή την επιθυμία σας πραγματικότητα. Μία νέα γνωριμία για τους ελεύθερους μπορεί να προέλθει σε ένα ταξίδι, σε ένα σεμινάριο, από το διαδίκτυο ή με ένα άτομο που σας χωρίζει ηλικιακή ή και χιλιομετρική διαφορά. Οι δεσμευμένοι έχετε όλα τα φόντα για να μπορέσετε να βελτιώσετε το επικοινωνιακό κλίμα ανάμεσα σε εσάς και στο ταίρι σας. Ο Κρόνος συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω και σε αυτό το έτος θα επηρεάσει κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο (και αρχές 3ουδεκαημέρου). Δεν θα είναι λίγες οι στιγμές αυτής της χρονιάς που θα είστε αρκετά πιεσμένοι από τις ευθύνες των επαγγελματικών σας, γεγονός που θα σας στερεί την ανεμελιά στην αισθηματική σας ζωή.  Οι Κριοί του 2ου δεκαημέρου που  είστε σε έναν γάμο, ή σε μία σοβαρή δέσμευση, θα έχετε τους λόγους σας αυτό το έτος για να  νιώσετε αρκετά πιεσμένοι από την πορεία της σχέσης σας. Θα χρειαστεί με υπομονή και πνεύμα λογικής να διαχειριστείτε τα εμπόδια που μπορεί να προκαλούνται.  Ένα σημαντικό γεγονός για εσάς τους Κριούς, ιδιαίτερα όμως για όσους έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, είναι η πορεία του Ουρανού στο ζώδιο σας, όπου ως τον Μάρτιο του 2020 θα επηρεάσει έντονα και τον τομέα των σχέσεών σας. Προκύπτουν αλλαγές, τις οποίες  επιδιώκετε εσείς οι ίδιοι, με την επιθυμία να απελευθερωθείτε από κάθε τι που σας καταπίεζε ή σας επιβάρυνε.  Ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί 18-20 Απριλίου, θα ζήσετε τους αιφνιδιασμούς σας,  που θα προκύψουν είτε από τον ξαφνικό χωρισμό / απομάκρυνση από μία σχέση (που εσείς θα το έχετε επιλέξει) ή ακόμα και από τον αιφνίδιο ερχομό ενός νέου έρωτα στη ζωή σας.  Τα «μοιραία» ερωτικά πάθη, δεν θα λείψουν αυτή τη χρονιά για τους Κριούς που έχετε γεννηθεί  περίπου 10-14 Απριλίου 2019 όπου δέχεστε την επιρροή του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δεν υπάρχουν όμως οι εγγυήσεις ότι αυτά τα πάθη, θα μπορούν να έχουν και “Happy End”!

Ταύρος

Η αισθηματική σας ζωή κατά την διάρκεια του 2020, θα μπορέσει να μπει σε μία πιο σταθερή πορεία, όπου πολλά από τα σχέδια και τις επιθυμίες σας, θα εκπληρωθούν (τουλάχιστον για τους περισσότερους από εσάς).  Μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2020, ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη, θα προσφέρει σημαντική ανανέωση τόσο ψυχολογική όσο και … ερωτική. Οι Ταύροι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, θα αναζωογονήσετε την σεξουαλική σας ζωή και θα διευρύνετε περισσότερο τις εμπειρίες σας  γεγονός που θα σας τονώσει σημαντικά.  Ο Κρόνος συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, σχηματίζοντας τρεις φορές αυτή τη χρονιά την όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα. Οι Ταύροι του 2ουδεκαημέρου να αναμένεται ότι την περίοδο του Ιανουαρίου, του Ιουνίου και του Νοεμβρίου,  θα καταφέρτε να έχετε : την επίτευξη ενός σχεδίου στα αισθηματικά, την επισημοποίηση μίας σχέσης, ή ακόμα και μία σημαντική γνωριμία που θα μπορεί να έχει μία σημαντική μελλοντική προοπτική.   Ο  Ουρανός, επανέρχεται στο δικό σας ζώδιο στις 7 Μαρτίου 2020,  την επιρροή του θα την βιώσετε και αυτή τη χρονιά οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, μα πιο συγκεκριμένα όσοι έχετε τα γενέθλιά σας 21-26 Απριλίου. Αλλάζουν και ανατρέπονται προσωπικοί στόχοι και σχέδια, μα πολύ παραπάνω αλλάζετε εσείς οι ίδιοι και οι προσωπικές σας επιθυμίες. Οι αιφνιδιασμοί λοιπόν δεν θα λείψουν αυτή την χρονιά και από τον τομέα των αισθηματικών σας, γεγονός που σας εφιστά την προσοχή στις συναισθηματικές σας επενδύσεις, αφετέρου όσοι διατηρείτε έναν μόνιμο δεσμό, μπορεί να διαπιστώσετε ότι πλέον δεν σας καλύπτει. Θα έχετε όμως την ευκαιρία να «απεγκλωβιστείτε» από δύσκολες σχέσεις που σας ταλαιπωρούν και σας αφήνουν πίσω. Δεν θα λείψουν όμως και οι ξαφνικοί έρωτες, που θα σας συναρπάσουν και θα σας οδηγήσουν σε μεγάλες αλλαγές ζωής!  Για τους Ταύρους του 3ου δεκαημέρου, η χρονιά κρίνεται θετική για τα αισθηματικά σας, στην πορεία της παίρνετε ώριμες αποφάσεις για την πορεία των σχέσεών σας, ενώ δεν θα λείψουν και οι γνωριμίες, που θα ξυπνήσουν μέσα σας το πάθος, την προσμονή και την διάθεση να γίνεται αρκετά πιο τολμηροί! Οι σχέσεις των Ταύρων, ιδιαίτερα όσων έχετε γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, είναι πολύ πιθανό να προέρχονται με άτομα που σας χωρίζει διαφορά ηλικίας, χιλιομέτρων ή και κουλτούρας! Από τις Εκλείψεις του 2020, επηρεάζεστε πολύ παραπάνω από την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία και θα αναταράξει την σταθερότητα μίας σχέσης για τους Ταύρους του 1ου δεκαημέρου. Την περίοδο του Φθινοπώρου και πιο συγκεκριμένα το διάστημα 31 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου, ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού! Αρκετοί από εσάς τους Ταύρους του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, θα έχετε επαναπροσδιορισμούς σε σχέσεις σας, ενώ θα σας δοθεί και η ευκαιρία μίας επανασύνδεσης.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα