Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου ξεκινά με όλους μας να είμαστε σε φάση ανασυγκρότησης μετά το δύσκολο καλοκαίρι που βιώσαμε. Είναι γεγονός ότι οι Εκλείψεις της θερινής περιόδου δεν μας επέτρεψαν να χαλαρώσουμε, να ηρεμήσουμε και να ζήσουμε όσο ανέμελα περιμέναμε. Ο Σεπτέμβριος όμως ξεκινά γεμάτος νέες προοπτικές, παρατείνοντας για λίγο το καλοκαιράκι γεγονός που λειτουργεί επιβοηθητικά για να κάνουμε νέα σχέδια.

Αναλυτικά:

Κριός

 Η πρώτη εβδομάδα του μήνα απαιτεί υπευθυνότητα και υπομονή. Πολλές από τις ζημιές του Καλοκαιριού έχουν αφήσει τα σημάδια τους και πρέπει να προσέξετε  πως θα τα αποκαταστήσετε. Αν και ο μήνας δεν έχει τις αναταράξεις του προηγούμενου, η τάξη θα αποκατασταθεί σταδιακά και όχι άμεσα και ολοκληρωτικά. Τα αισθηματικά σας επιστρέφουν σε πιο ομαλή τροχιά και όσοι από εσάς επιθυμείτε ριζικές αλλαγές, θα έχετε την ευκαιρία να εκτιμήσετε κάποιον άνθρωπο ο οποίος θα μπει ξαφνικά στο οπτικό σας πεδίο. Οικονομικά ψάξτε αλλού για ενίσχυση του πορτοφολιού σας. Όσο πιο γρήγορα κινηθείτε σε αυτόν τον τομέα, τόσο  πιο εύκολα θα αποκαταστήσετε τις απώλειες που υποστήκατε από την μη τήρηση μιας συμφωνίας, ή την αλλαγή γνώμης και επιλογής κάποιων άλλων στους οποίους είχατε δείξει εμπιστοσύνη.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

 Σιγά σιγά αισθάνεστε μεγαλύτερη ασφάλεια με τις επιλογές σας, ενώ κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σας λειτουργούν καλύτερα. Οι περισσότερο εκτιθέμενοι από εσάς, βρίσκετε τώρα τρόπο να αντιμετωπίσετε την πίεση ενώ, ταυτόχρονα, καταλαβαίνετε ότι το ένστικτο σας οδήγησε σωστά. Οικονομικά, σύμφωνα με το oroskopos.gr, θα υπάρξουν κάποιες προτάσεις και ενδιαφέρουσες προοπτικές και αυτό αφορά κυρίως όσους από εσάς αποφασίσατε να αλλάξετε διαδρομή και στόχους. Οι νεότεροι αντιμετωπίζετε θετικά το ενδεχόμενο μιας αλλαγής στα προσωπικά και αισθηματικά σας, ενώ οι μεγαλύτεροι θα βρείτε περισσότερη ανταπόκριση από τον σύντροφό σας. Ο μήνας μπορεί να σας προσφέρει και σύντομες διακοπές ή αποδράσεις που θα βελτιώσουν την διάθεση και την κοινωνικότητά σας!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

 Είναι αλήθεια ότι αντιμετωπίσατε πολλές προκλήσεις αυτό το Καλοκαίρι και τώρα χρειάζεστε ένας επαναπροσδιορισμό των σχέσεων, των προτεραιοτήτων στην εργασία και των οικονομικών σας προσπαθειών. Τα έχετε καταφέρει καλύτερα από πολλούς που βρέθηκαν σε δύσκολη θέση και αυτό σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Παραμένουν όμως κάποια αγκάθια στο περιβάλλον, ιδιαίτερα σε ότι αφορά σε θέματα ιδιοκτησίας, οικονομικής διαχείρισης και τάσεις απόδρασης από κάποιους κανόνες που σας καταπιέζουν. Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης στα επαγγελματικά σας, αλλά πρέπει να προσέξετε την ανάγκη σας για προβολή. Αισθηματικά, πολλοί από εσάς, βλέπετε ότι έχετε αναγκαστεί να υπομείνετε τον χρόνο και το ίδιο θα εξακολουθήσετε για λίγο καιρό ακόμα!

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα