Ώρα να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα! Συναίσθημα, αγάπη και εκπλήρωση επιθυμιών φέρνει το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Αγαπάμε, με όλους τους τρόπους!

ΚΡΙΟΣ


Γενικά
Η έντονη ανυπομονησία για το αύριο σου δημιουργεί τεράστιο άγχος και φέρνει ως αποτέλεσμα να έχεις μονίμως εκνευρισμό και να επηρεάζεις τον περίγυρό σου. Αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες μπορούν να σου συμπαρασταθούν και να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Ο Ερμής που μπαίνει σήμερα στον Τοξότη θα κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο αφού ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στην δουλειά σου αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα μπορέσεις και θα τα ξεπεράσεις όλα με πολύ ευκολία και θα πας και για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζει και αποδίδει. ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά
Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο καλό θα είναι να προσέχετε την επικοινωνία που έχετε με τον περίγυρό σας ,υπάρχει περίπτωση μικροεπιπλοκών. Για τους υπόλοιπους τα πράγματα είναι μια χαρά, όμως η ενεργητικότητα και η δυναμικότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τότε δείξε λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα και φρόντισε να αποφεύγεις τους εγωισμούς και τις κόντρες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μέτρησε μερικά πράγματα γιατί μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις στην εργασία σου και να μην το έχεις αντιληφθεί. Μπορείς να συζητήσεις με δικά σου άτομα και να ακούσεις την άποψή τους. Στον οικονομικό σου τομέα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες. ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά
Το οικογενειακό σου περιβάλλον και προβλήματα που προκύπτουν μέσα σε αυτό σε απασχολούν αρκετά τώρα και χρειάζεται να δώσεις αρκετό από το χρόνο σου. Ο Ερμής που μπαίνει σήμερα στον Τοξότη σε ευνοεί για αυτό προσπάθησε να μοιράσεις με προγραμματισμό το χρόνο σου και σε βεβαιώνω ότι όλα στο τέλος θα τα καταφέρεις πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου, ότι τα αισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις έντονο άγχος για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα ζητήσεις και την βοήθεια συνεργατών. Πρόσεξε το άγχος σου για να αποφύγεις προστριβές. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα