Σήμερα το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Χείρωνα, κατευνάζει τα πνεύματα και την ένταση των τελευταίων ημερών! Απαλλάσσονται από θέματα και πληγές του παρελθόντος, Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ


Γενικά
Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα σήμερα, Κριέ μου, αφού όμως ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου, ώστε να μην αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου, θυμίζω, είναι πολλές. Αρχίζεις, όπως δείχνει το ωροσκόπιό σου, και κινείσαι με πολύ δυναμικό τρόπο, για να τελειώσεις (επιτέλους) με όλα αυτά που σε αγχώνουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στον Τοξότη, Κριέ, θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δώσεις πολλά στο ταίρι σου, ώστε να νιώσει καλύτερα. Και αν δεν έχεις ταίρι, κάποια φλερτ μπορεί να υπόσχονται πολλά παραπάνω απ’ όσα νομίζεις…
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Κριέ μου, πάει πολύ καλά και θέλεις να κάνεις πάλι αλλαγές, ώστε να την κάνεις αποδοτικότερη. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διότι θα παρασυρθείς σε πολλά έξοδα. Οικονομικές συναλλαγές πάντως και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται σήμερα. ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά
Παρόλο που ο Ερμής, Ταύρε, είναι ανάδρομος εσύ αρχίζεις να ξαναβρίσκεις τους ρυθμούς σου. Αυτό θα σε κάνει να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα, κι έτσι θα μπορείς να αποδίδεις με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε μόνο να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό για ό,τι προσπαθείς και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάποια θέματα, που μπορεί να μην είναι ακόμη κοντά στην ολοκλήρωσή τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κάνεις κάποιες συζητήσεις, Ταύρε, με το ταίρι σου και μερικά πράγματα δεν θα στα λέει ξεκάθαρα. Φρόντισε να μην φορτιστείς, αλλά να του δώσεις να καταλάβει τι ακριβώς ζητάς εσύ.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου, Ταύρε, μπορείς να κάνεις τις επαφές που θέλεις, αλλά σε κάποιες προτάσεις καλό θα είναι, πριν απαντήσεις, να σκεφτείς πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου ανάλογα, ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά
Μπορεί ο Ερμής (κυβερνήτης σου, Δίδυμε) να είναι ανάδρομος, αλλά εσύ δεν πτοείσαι με το παραμικρό! Η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο, σήμερα. Καλύτερα όμως να αποφύγεις καινούργια πράγματα, αν δεν έχεις τελειώσει με ήδη υπάρχοντα θέματα, που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς, αλλά σε βεβαιώνω (και μαζί μου τ’ άστρα), ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην σε απορροφάει τόσο πολύ η καθημερινότητα, Δίδυμε. Φρόντισε να περάσεις κάποιες στιγμές με το ταίρι σου ώστε να ισορροπήσεις και μερικά θέματα στη σχέση σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Δίδυμε, θα μπορέσεις να προωθήσεις σχέδια, που έχεις ξεκινήσει στο παρελθόν. Συνεργασίες και αλλαγές ευνοούνται. Αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοούνται από τ’ άστρα.

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα