Σήμερα Τρίτη και η Σελήνη είναι σε Σύνοδο με τον Πλούτωνα! Μπορεί η Αιγοκερίσια της διάθεση να μας «ρίχνει» λίγο, όμως η συνάντηση της με τον Πλούτωνα, ενισχύει την σοφία μας αλλά και την διορατικότητα μας!

ΚΡΙΟΣ


Γενικά
Μπορείς να βρεις τον εαυτό σου με εμμονή και με το στόχο των καθηκόντων σου σήμερα, που θα μπορούσαν να σε βγάλουν από πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις το τελευταίο διάστημα. Αυτή η επιμέλεια που θα έχεις σε εξυπηρετεί, για αυτό εσύ πρέπει να κινηθείς με τον τρόπο που ξέρεις για να έρθει η επιτυχία που ζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από τον σύντροφό σου, σε σχέση με την συμπεριφορά την δική σου. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την σχέση σου και μην καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα είναι καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα συμβαίνουν θα σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν. ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά
Συνεχίζοντας τις κινήσεις που κάνεις για τον εαυτό σου, μπορεί να διαπιστώσεις ότι οι φίλοι σου και τα μέλη της οικογένειάς σου, εξαρτώνται από εσένα. Μπορούν να εκτιμήσουν αυτό που κάνεις για εκείνους αλλά σήμερα καλό θα είναι να δεις λίγο και τις δικές σου υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε να ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον, σε συνεργάτες σου. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. ΔΙΔΥΜΟΣ


Γενικά
Σήμερα θα μπορέσεις να διατηρήσεις τον εαυτό σου σε υψηλότερο επίπεδο, και έτσι δεν θα μπορούν να σε επηρεάσουν κάποιες αρνητικές καταστάσεις που μπορεί να γίνουν γύρω σου. Θα μπορέσεις να μην ξεφύγεις από τους στόχους σου και θα πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι δυνατότητες που έχεις για να καταφέρεις στον επαγγελματικό τομέα τις γνωρίζουν όλοι. Μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν και αφορούν τον τομέα της εργασίας. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ανησυχείς γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχεις και πιο πολλά έσοδα.

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα