Από σήμερα φιλοσοφούμε και ζούμε την ζωή με τύχη, χαρά, αισιοδοξία, επαφές, περιπέτεια και ανοιχτούς ορίζοντες! Ο Δίας περνάει στο Ζώδιο του Τοξότη και θα γεμίσει δώρα, μέχρι και τον Δεκέμβριο του ΄19, Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Είσαι άτομο με πολλή λογική, Κριέ, και ξέρεις καλά τι γίνεται γύρω σου. Φρόντισε σήμερα να δεις μερικές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα, για να λύσεις όλα αυτά τα θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Με λίγο περισσότερο προγραμματισμό, θα τα πετύχεις όλα μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Κριέ μου, να φορτίζεις το ταίρι σου με τα ίδια θέματα. Θα κουραστεί και θ’ ακούσεις παράπονα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δε θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στη δουλειά σου, Κριέ, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, για να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Στα οικονομικά σου, έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις έξοδα που θα σε οδηγήσουν εκτός προγράμματος.

  ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Μερικές καταστάσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, Ταύρε, σ’ έχουν αποσυντονίσει. Φρόντισε να μη χάσεις το έλεγχο και μείνε στο κέντρο της λογικής σου. Μόνο έτσι θα δεις αντικειμενικά μερικά πράγματα, χωρίς να βάλεις συναίσθημα. Μπορείς να μιλήσεις και με κάποια άτομα δικά σου, που η συμβουλή τους θα σου φανεί χρήσιμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στη σχέση σου. Μπορείς να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα. Κι αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με διαλλακτικότητα, ώστε να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα, Ταύρε, να τακτοποιήσεις ζητήματα τα οποία σταματούν την πορεία της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου, μη συνεχίζεις κινήσεις που σε φέρνουν εκτός προϋπολογισμού. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις ζητήματα νόμου και γραφειοκρατίας.

  ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η κοινωνικότητά σου σήμερα, Δίδυμε, θα είναι στα ύψη της. Το δημιουργικό σου μυαλό σήμερα θα έχει και κάποιες άλλες ιδέες, που θα βγάλουν δικά σου άτομα από το αδιέξοδο που βρίσκονται. Φρόντισε να λύσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα προσωπικά και μην ανησυχείς για το παραμικρό, αφού έχεις ρυθμίσει μια χαρά όλα τα άλλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου, Δίδυμε, αν διώξεις το άγχος και την ένταση που σε κυριεύουν συνέχεια. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, κάνε κινήσεις, αυτή την περίοδο που είναι θετική, ώστε να έρθει και η καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Δίδυμε, θα έχεις πολλή όρεξη για να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, προβλήματα κι έξοδα σ’ εκνευρίζουν και σου χαλούν την διάθεση. Καλύτερα θα ήταν, να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα