Η Σελήνη συνεχίζει να είναι στον Ταύρο, σε μία θετική παραδοσιακά θέση αλλά η επιρροή της έντονης χθεσινής Πανσελήνου, συνεχίζει και σήμερα! Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα αλλά και συναισθηματικά ξεσπάσματα συνεχίζονται για τα Σταθερά Ζώδια!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ημέρα απελευθέρωσης για σένα είναι η σημερινή, Κριέ. Μετά από αρκετό ψάξιμο του βαθύτερου «εγώ» σου, φτάνεις στο σημείο να οδηγηθείς σε ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας. Όλη αυτή η επεξεργασία που έκανες με τον εαυτό σου, σε γεμίζει πληρότητα κι αυτή σου η ηρεμία σε οδηγεί στο να πετάξεις πλέον από πάνω σου τα λάθη του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Κριέ, να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις, που στενοχωρούν εσένα και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες σου για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά, θα έχεις έντονο άγχος για οφειλές και προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος.

  ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αισθάνεσαι ότι έχεις ξεπεράσει τα παλιά εμπόδια, Ταύρε, και αυτό σε κάνει να χαίρεσαι με το επίτευγμά σου. Σήμερα, θ’ ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου γενικά ή με την εξωτερική σου εμφάνιση, νιώθοντας ότι πια έχεις κατανοήσει τους κανόνες του παιχνιδιού, κάτι που σου προκαλεί μία μεγάλη σιγουριά για το πώς θα προγραμματίσεις τις κινήσεις σου στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ταύρε, να εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές καταστάσεις που θα παρουσιαστούν στη σχέση σου, για να την κάνεις ακόμη πιο όμορφη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, μην απαισιοδοξείς, αφού μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις. Φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, για να μη βγεις από το πρόγραμμά σου.

  ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Είσαι τόσο ανέμελος σήμερα, Δίδυμε, που πραγματικά δε δείχνει κάτι να σε σταματά. Η ανεβασμένη πια διάθεσή σου είναι μεταδοτική και καταφέρνεις να επηρεάσεις τους γύρω σου. Πρόσεξε όμως μην απογοητευτείς, επειδή οι δικοί σου άνθρωποι θα προσπαθήσουν κάπως να σου βάλουν φρένο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Δίδυμε, έχει μπει σε καλή περίοδο και θα μπορέσεις να τη βελτιώσεις περισσότερο. Φρόντισε μόνο να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου, αφού από τον εκνευρισμό, την ένταση και την ενέργεια που θα έχεις, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις συνετή διαχείριση, αφού έχεις αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις.

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα