Η Σελήνη στον Υδροχόο, συνεχίζει να μας έχει στην «τσίτα», αφού και σήμερα οι όψεις της με Ερμή και Άρη θα φέρει παρεξηγήσεις, εντάσεις και καυγάδες λόγω εγωισμού και παρορμητισμού σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ανθίζουν οι φιλίες σου, Κριέ, και μοιράζεσαι όμορφες στιγμές με κοντινά σου άτομα. Ανοίγονται νέοι δρόμοι μπροστά σου, αλλά σε διακατέχει ένας μικρός φόβος για το άγνωστο. Το πείσμα σου τελικά θα διώξει κάθε δισταγμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Κριέ, να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου, για να περάσετε πολύ καλά μαζί. Μη διστάσεις, αφού οι ιδέες που έχεις είναι πάντα πρωτότυπες. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, με την κοινωνικότητα και την εξωστρέφειά σου αυτή την περίοδο, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Κριέ, να εκνευριστείς στη δουλειά σου και καλύτερα μην κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια, αφού το πρόγραμμά σου είναι ήδη βαρύ. Στα οικονομικά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Με πλήρη προγραμματισμό, θα τα καλύψεις στο σύνολό τους. ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ένα στενό φιλικό σου πρόσωπο, Ταύρε, σήμερα σε παρασύρει σε χαλαρωτικές στιγμές. Άδραξε την ευκαιρία, καθώς το κάνει, επειδή τελευταία σε είδε λίγο πεσμένο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ταύρε, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα βιώσεις αλλαγές, που δεν περιμένεις και θα δεις ότι έρχεται η γνωριμία που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Μην πεις λόγια σε συνεργάτες σου, που μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που ίσως έχεις σε ζητήματα νόμου.

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα