Ο Οκτώβριος φτάνει στο τέλος του αλλά οι επανασυνδέσεις θα συνεχιστούν! Η Αφροδίτη επιστρέφει σήμερα, Ανάδρομη στο Ζώδιο του Ζυγού, ο Ερμής περνά στον Τοξότη και ο Ουρανός για άλλη μία φορά φέρνει ξαφνικές ανατροπές και εντάσεις σε Έρωτα και Χρήμα, για τα Σταθερά του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η μέρα σου ξεκινάει για σένα με ένταση, Κριέ μου, την οποία δεν ξέρεις πραγματικά που να διοχετεύσεις. Πρόσεξε λίγο περισσότερο σήμερα, επειδή θα σου φταίνε συνεχώς οι γύρω σου. Ψάξε να βρεις τι είναι αυτό που σε πιέζει και μη δημιουργείς διαφωνίες, οι οποίες μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Σταδιακά πάντως, αφού ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη, θα γίνει καλύτερη την επικοινωνία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα, Κριέ, να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, διαφορετικά θα έχεις λογομαχίες κι εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Νιώθεις μεγάλη υπερένταση, Κριέ μου, κι έχεις έντονο εκνευρισμό, τον οποίο προκαλούν οι συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε πάντως σήμερα να κάνεις χρηματικές συναλλαγές και ειδικά, να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.

  ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Προσπάθησε σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, Ταύρε μου, μην εξάπτεσαι με την όποια δυσμενή κριτική ακούσεις, χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου κι άσε για αργότερα την επίλυση ενός θέματος που θα προκύψει με μέλη της οικογενείας σου. Θα καταλάβεις αργότερα, ότι η κίνησή σου αυτή μόνο θετική εξέλιξη θα έχει για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο, Ταύρε, να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα καταφέρεις σήμερα πάρα πολύ καλά, Ταύρε, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και γίνουν λάθη, που θα σ’ εκθέσουν σε συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πλήρη προγραμματισμό και ν’ αποφύγεις τα περιττά έξοδα.

  ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Στο ξεκίνημά της η μέρα σου, Δίδυμε, θα σε βρει με κάπως διφορούμενη διάθεση: Από τη μία, έχεις αστείρευτη διάθεση ν’ ασχοληθείς με το κοινωνικό σου προφίλ και να βγάλεις προς τα έξω ό,τι καλύτερο διαθέτεις ως ψυχοσύνθεση, ενώ από την άλλη, σε πιάνει η… τεμπελιά και δε θέλεις να κάνεις οτιδήποτε. Πάρε το χρόνο που σου χρειάζεται και όλα θα γίνουν τη σωστή στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα τα πας μια χαρά, Δίδυμε, σήμερα στα αισθηματικά σου. Δίνεις στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου μπορείς και ξεπερνάς όσες παρεξηγήσεις τυχόν έρχονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να φανείς πολύ προσεκτικός, Δίδυμε, σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα. Απόφυγε να εκφράσεις με πάθος την άποψή σου, για να μην έχεις προστριβές με τους συνεργάτες σου. Μπαίνεις σε μία περίοδο, που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες.

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα