Η Σελήνη σήμερα στον Υδροχόο, κοντράρεται με όψη Τετραγώνου με τον Ουρανό! Θα έχουμε συναισθηματικά ξεσπάσματα, νεύρα και οξυθυμία που θα πρέπει να τιθασεύσουμε, ιδίως αν ανήκουμε σε Σταθερό Ζώδιο του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ


Γενικά
Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ ενέργεια και δυναμικότητα. Θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις καλύτερα με τον περίγυρό σου και θα δεις κάποιες καταστάσεις που σε απασχολούν με περισσότερη διαλλακτικότητα. Μπορείς να μιλήσεις με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο να του πεις για όλα αυτά που σε απασχολούν και σε βεβαιώνω ότι η συμβουλή που θα σου δώσει θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα προσπάθησε να δώσεις πολύ αγάπη στον σύντροφό σου και προσπάθησε να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας θα δημιουργηθούν προβλήματα από συνεργάτες σε θέματα που δεν τα περίμενες. Κράτησε την ψυχραιμία σου και μην κάνεις καθόλου βιαστικές κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη στην εργασία σου. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Πριν απαντήσεις σκέψου καλά αν σε συμφέρουν. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις μπορείς να τις τακτοποιήσεις. ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό σε ευνοεί και πολλές καταστάσεις θα αλλάξουν. Θα φτιάξει την επικοινωνία σου και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν μέχρι τώρα. Θα μπορείς να αισθανθείς πλήρης και θα απολαμβάνεις την κάθε στιγμή της ημέρας σου με πολύ κέφι και δυναμικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρχει αρκετό τρέξιμο και άγχος στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θα αρχίσουν σιγά -σιγά να υλοποιούνται σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα