ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά
Σήμερα θα έχεις καλή διάθεση και η οικογένεια σου μια που είναι Κυριακή, θα μπορέσει να περάσει πολύ καλά μαζί σου. Φρόντισε να ξεχάσεις καταστάσεις που έχεις στην καθημερινότητα σου και μπορεί να σε ρίξουν ψυχικά γιατί θα χαλάσεις και την διάθεση των δικών σου ατόμων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα μπορείς από εδώ και στο μέλλον να πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα του παρελθόντος και να προσπαθήσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες αλλά όλα αυτά άφησε τα για αύριο. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα. ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά
Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό κάνει πολύ καλύτερη την επικοινωνία σου. Σήμερα που είναι Κυριακή χρησιμοποίησε αυτή την θετική πλανητική επιρροή ώστε να κάνεις τις δημόσιες σχέσεις σου γιατί θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου και δεν θα έχεις και πολύ καλή διάθεση. Προβλήματα και λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με τον σύντροφό σου, μπορείς να τα αποφύγεις μιλώντας ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα θέματα της δουλειάς σου πηγαίνουν καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να κάνεις άλλες δραστηριότητες που θα σου δώσουν περισσότερη χαρά. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Δες με σοβαρότητα μερικές καταστάσεις για να μπορέσεις να πας καλά στο μέλλον. ΙΧΘΥΕΣ


Γενικά
Σήμερα που είναι Κυριακή μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Ο Ερμής που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί θα σε κάνει να έρθεις πιο κοντά με κάποια άτομα της οικογένειας σου που μπορεί στο παρελθόν να είχε υπάρξει κάποια μικροπαρεξήγηση. Κάποια μικρή εκδρομή θα σου έκανε πολύ καλό ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι κόντρες που είχες με τον σύντροφό σου έχουν περάσει. Καλό θα είναι το να κάνετε μια εκδρομή θα σας κάνει καλό και στους δύο. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Την δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή προσπάθησε να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Στα οικονομικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

πηγή:

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα