ΖΥΓΟΣ


Γενικά
Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σου και από σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να προσαρμόσεις την τύχη σου έτσι ακριβώς όπως την θέλεις. Φρόντισε να ξεκουραστείς, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου γιατί οι ευκαιρίες που θα έρθουν πρέπει να σε βρουν με πολύ ξεκάθαρο μυαλό αλλά και ξεκούραστο σώμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με τον σύντροφό σου, αν βγάλεις την συναισθηματικότητα που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου δίνει όλη της την καλή ενέργεια ώστε να σου έρθουν τα πράγματα όπως τα θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εβδομάδα που πέρασες στην δουλειά σου ήταν πολύ πιεστική. Φρόντισε σήμερα να ηρεμήσεις για την εβδομάδα που έρχεται. Θα σου βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία. ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά
Σήμερα που είναι Κυριακή και με τον Ερμή που είναι στο ζώδιο σου και σε ευνοεί φρόντισε να επιστρατεύσεις τις κοινωνικές σου ικανότητες. Μία αναπάντεχη πρόταση προβλέπεται, γεγονός που θα σε κάνει να δεις κάποιες καταστάσεις από άλλη οπτική γωνία και θα σου δώσει ένα αίσθημα ικανοποίησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κοίταξε το μέλλον και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου, γιατί έχει κάποια παράπονα από εσένα που δεν σου τα λέει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Σήμερα που είναι Κυριακή μπορείς να περάσεις χαλαρά ώστε να νιώσεις καλύτερα. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν. ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά
Η στασιμότητα που βιώνεις το τελευταίο διάστημα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σε ρίχνει ψυχολογικά. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις και να ανασυνταχτείς. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές για αυτό τον λόγο μην σε ανησυχεί τίποτε και ότι θέλεις να πετύχεις θα το καταφέρει με πολύ ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σχέσεις οι οποίες είναι γερές, να ξέρεις ότι θα κρατήσουν. Θα γίνουν συζητήσεις σε έντονους τόνους. Πρέπει να δεις τι είναι αυτό που θέλεις για να μπορέσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εβδομάδα που πέρασε είχε αρκετό φόρτος εργασίας αλλά και αρκετή ένταση. Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά και να ξεφύγεις λίγο από το άγχος της καθημερινότητας. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα. Θα αρχίσουν και θα ισορροπούν με σταθερό τρόπο.

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα