ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά
Έχεις την ανάγκη του έλεγχου των καταστάσεων γιατί θέλεις να δεις κατά πόσο μερικά πράγματα γίνονται σωστά. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις από την καθημερινότητα, κάνοντας την μέρα σου ευχάριστη κάνοντας παρέα με άτομα που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι σήμερα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, για να βάλετε την σχέση σας σε νέες βάσεις ώστε να περάσεις καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι γιατί η Αφροδίτη από τον Ζυγό θα σε ευνοήσει να κάνεις πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή άφησε λίγο τα θέματα της δουλειάς γιατί εκεί τα καταφέρνεις πολύ καλά. Θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που έχεις στα οικονομικά και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν. ΛΕΩΝ


Γενικά
Η δυναμικότητα σου σήμερα θα είναι στα ύψη. Φρόντισε να την αξιοποιήσεις ανάλογα αλλά χωρίς να κουραστείς. Το βεβαρημένο πρόγραμμα που έχεις μέσα στην εβδομάδα σε κουράζει αρκετά. Σήμερα φρόντισε να δεις το σώμα σου και τον εαυτό σου γιατί την τελευταία περίοδο τα έχεις παραμελήσει αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται να υπάρχουν αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος για σένα που και τα έσοδα σου θα αυξηθούν. ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά
Σήμερα θα διαθέτεις έντονη ακτινοβολία, που σου επιτρέπει να κερδίζεις τις εντυπώσεις, όπου και αν βρίσκεσαι. Φρόντισε να περάσεις την Κυριακή σου ξεκούραστα χωρίς να κάνεις σκέψεις για μελλοντικά σχέδια και στόχους. Μπορείς να περάσεις με οικογενειακά ή φιλικά σου άτομα που θα σου δώσουν χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα προσπάθησε να δώσεις πολύ αγάπη στον σύντροφό σου και προσπάθησε να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στον χώρο της εργασίας σου. Σήμερα που είναι Κυριακή μπορείς να ξεχάσεις αυτά τα θέματα και να περάσεις καλά. Αρχίζουν σιγά – σιγά και έχουν κάποια ισορροπία άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα