Καλή Εβδομάδα σε όλους! Σήμερα η αίσθηση κοινωνικότητας, γλυκύτητας, συνεργασίας και δικαιοσύνης, πρωταγωνιστεί! Η Σελήνηείναι στον γλυκό και συντροφικό Ζυγό και οι πιο ευνοημένοι είναι φυσικά τα Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς!

ΚΡΙΟΣ


Γενικά
Ο Άρης που είναι στον Ζυγό σου δίνει πολύ δυναμισμό. Εσύ από σήμερα αναλαμβάνεις δράση, λύνοντας προβλήματα που προϋπήρχαν καιρό στη ζωή σου. Θα μπορέσεις να καταφέρεις πάρα πολλά ενώ θα δεις και σχέδια που είχες στο μυαλό σου να αρχίζουν να υλοποιούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με τον σύντροφο σου και θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό θα είναι να του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου για να περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά. Πρέπει να κάνεις προγραμματισμό στα οικονομικά σου για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν. ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά
Ο Ερμής από τον Σκορπιό σου ανεβάζει την κοινωνικότητα σου. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να μιλήσεις με δικά σου ή φιλικά σου πρόσωπα να περάσεις χαλαρά και όμορφα και να κάνεις συζητήσεις που θα σε κάνουν να ξεχαστείς από την καθημερινότητα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και συζητήσεις που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Καλό είναι με χαμηλούς τόνους να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή προσπάθησε να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα. ΔΙΔΥΜΟΣ


Γενικά
Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις η κούραση σου είναι αρκετή. Παράλληλα, σήμερα θα έχεις το θάρρος να δεις κάποιες αλήθειες όπως είναι και θα μπορείς να κινηθείς πιο ξεκάθαρα. Θα δεις κάποιες καταστάσεις πιο ρεαλιστικά και θα κάνεις πράγματα που αφορούν μόνο εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να προσέξεις σήμερα την επικοινωνία σου σε σχέση με τον σύντροφό σου. Θα υπάρχουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου τα ελέγχεις όλα και πας καλά. Σήμερα μπορείς να το ρίξεις λίγο έξω και να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα