Δευτέρα αλλά έχουμε… καλά νέα! Η Σύνοδος Ερμή-Δία, φέρνει χαρμόσυνες ειδήσεις, καλοπροαίρετες προτάσεις και επαφές, όπως και χαρούμενες μετακινήσεις ή συναντήσεις! Οι πιο ευνοημένοι και οι πιο τυχεροί, είναι σίγουρα τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Χρησιμοποιείς σήμερα τη φαντασία σου, Κριέ, όχι για να δραπετεύσεις από την πραγματικότητα, αλλά για να δημιουργήσεις. Πιέζεσαι για ν’ αποσπάσεις υποσχέσεις που θα σε βοηθήσουν αργότερα, αλλά πρέπει να το επιδιώξεις με πιο ήπιο τρόπο. Δημιούργησε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τους στόχους σου και με λίγη περισσότερη υπομονή, θα καταφέρεις αυτό που ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε συζητήσεις που θα κάνεις, Κριέ, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου, καλό είναι να μη φτάσεις τα πράγματα στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα τις συζητήσεις με συνεργάτες σου, Κριέ, διότι θα εξελιχθούν σε έντονες λογομαχίες και στην παρούσα κατάσταση, δε σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για άσκοπες δαπάνες.

  ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Μεγάλος ενθουσιασμός σε διακατέχει, Ταύρε, από τις καινούργιες γνωριμίες που έγιναν. Πρόσεξε όμως, επειδή κάποιες φορές οι χαρακτήρες των ανθρώπων κρύβονται πίσω από μία μάσκα. Δώσε ιδιαίτερη σημασία στη συμπεριφορά τους απέναντι σε άλλους, από τους οποίους δεν έχουν κάτι να αποκομίσουν, και γρήγορα θα βγάλεις τα συμπεράσματα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δεις το σύντροφό σου με άλλο μάτι, Ταύρε, πιο ερωτικό, ενώ θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα, αν εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να είσαι σε ετοιμότητα, αφού ήρθε ο καιρός για να μοιραστείς τη ζωή και την καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι πλανήτες σήμερα σε προειδοποιούν, Ταύρε μου, να ρίξεις τους τόνους για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Μην προκαλείσαι από αγορές και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις τη μέρα όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα