Μία Παρασκευή γεμάτη ερωτισμό, συναίσθημα, πάθος, έλξη, σεξουαλικότητα αλλά και… χρήμα! Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη και οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, είναι πιο ερωτικοί από ποτέ και επιπλέον, θα έχουν ευκαιρία για παθιασμένη επανασύνδεση!

ΚΡΙΟΣ


Γενικά
Καταφέρνεις σήμερα, Κριέ, να ρυθμίσεις εσύ κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις και να μη σ’ ελέγξουν αυτές. Η ψυχραιμία σου θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, στην οποία θα βρεθείς με ένα οικογενειακό σου άτομο. Εκμεταλλεύσου το χρόνο κι αργότερα δώσε τις λύσεις που θέλεις. Θα διαπιστώσεις, ότι αυτή η εξέλιξη μόνο θετική θα αποβεί για σένα και μάλιστα χωρίς καθόλου απώλειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βγάλε σήμερα τον ερωτισμό σου, Κριέ, κάνε το ταίρι σου ευτυχισμένο και θα δεις, ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν δεν έχεις ταίρι, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή, για να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, Κριέ μου, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να τις αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, επειδή οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά
Η λογική κι η γενναιότητα σου, Ταύρε, ανταμείβονται από τους γύρω σου κι ιδιαίτερα από ένα άτομο που τελευταία ήθελες να σε προσέξει. Έχεις καταφέρει αρκετά κι αυτό σου δίνει ικανοποίηση, αλλά και δύναμη για να προχωρήσεις παρακάτω. Οι άλλοι αναγνωρίζουν τη μετριοφροσύνη σου. Εσύ αισθάνεσαι χαρούμενος από τις εξελίξεις και τις καλές καταστάσεις που έρχονται στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς σήμερα στη σχέση σου, Ταύρε μου, κάποια απομόνωση. Μίλα με το ταίρι σου, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, σύντομα θα βρεις και μάλιστα, θα είναι κάτι παραπάνω από αυτό που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ταύρε, πηγαίνει πολύ καλά, αλλά πρέπει να ξεκουραστείς και μετά να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Μην πάρεις σήμερα αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις. ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αναγνωρίζεται σήμερα η αξία σου, Δίδυμε, και θ’ αντιμετωπίσεις με ιδιαίτερη καλοσύνη κι ευγένεια γεγονότα που σε δυσκόλεψαν, αλλά και ανθρώπους που ουσιαστικά αντιπαθείς. Ακόμη και άτομα, με τα οποία έχεις αντιπαραθέσεις, θα υποκλιθούν, όχι τόσο στην επιτυχία σου, όσο στο μεγαλείο του χαρακτήρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε, Δίδυμέ μου, να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στη σχέση σου. Μπορείς μαζί με το ταίρι σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις σήμερα κάποια αλλαγή στη δουλειά σου, Δίδυμε, και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους, οπότε απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν.

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα