Ρομαντισμός, συναίσθημα και εξομολογήσεις καρδιάς θα έχουν τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα! Οι Σταθεροί ωστόσο του 2ου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξουν στις επαφές τους και στις μετακινήσεις τους, για τυχόν λάθη παρορμητικά και εντάσεις λόγω εγωισμού με το Τετράγωνο Ερμή-Άρη!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Μέλη της οικογενείας σου, Κριέ μου, θα σε προβληματίσουν σήμερα με τις ανησυχίες τους. Σε κουράζει όλο αυτό, αλλά παράλληλα δίνεις τις συμβουλές σου

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Κριέ, σήμερα θα είναι κάπως ουδέτερη. Μπορείς φυσικά να περάσεις όμορφα τη μέρα με το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η κατάσταση αυτή θ’ αλλάξει, αφού πολύ σύντομα θα κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σήμερα ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, Κριέ, και θα δεις τους συνεργάτες σου να σε βοηθούν σε θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Στα οικονομικά σου, θα υπάρχουν πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές. Προγραμματίσου καλύτερα, για να μη βρεθείς εκτός προϋπολογισμού. ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Στρεσάρεσαι, Ταύρε μου, από υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Αν δείξεις ψυχραιμία, τα πράγματα θα πάρουν το σωστό δρόμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ταύρε, έχουν φύγει και τα τελευταία σύννεφα που σε στενοχωρούσαν. Αν σήμερα εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου, θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, Ταύρε, αλλά σήμερα θα σε συμβούλευα να μην κάνεις κάποια αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου, μην προχωρήσεις σε άσκοπες αγορές και γενικά μην παρασυρθείς σε βαριά έξοδα. ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ανέμελη θα είναι η σημερινή μέρα για σένα, Δίδυμε. Θα τη χαρείς με δικούς σου ανθρώπους και θα γεμίσεις αγαλλίαση από τη συζήτηση που θα κάνεις μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμε, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της αθημερινότητας και ζήσε μαζί του ερωτικές και όμορφες στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προτείνω σήμερα, Δίδυμε, να βάλεις προγραμματισμό στην δουλειά σου και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που είναι ακόμη στάσιμα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Οι υπογραφές συμβολαίων και τα γραφειοκρατικά ζητήματα επίσης ευνοούνται.

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, Καρκίνε μου, για τον κοντινό σου περίγυρο. Μην εμπιστεύεσαι τα λόγια τρίτων για οικεία σου πρόσωπα και σιγουρέψου, πριν πάρεις θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή η μέρα, Καρκίνε, θα είναι καλή για τη σχέση σου. Φρόντισε μόνο να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου, ώστε να ισορροπήσουν μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στην δουλειά σου, Καρκίνε, αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες και σε κάθε σχετική συζήτηση, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή.

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα