Αυτή η Παρασκευή έχει δυο πρόσωπα! Από την μία ο Ήλιος Τετράγωνο με Πλούτωνα, φέρνει έχθρες λόγω εγωισμού, κόντρες λόγω εξουσίας και οικονομικά λάθη για τους Παρορμητικούς του 2ου δεκαημέρου και από την άλλη το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, φέρνει έξυπνες αποφάσεις και επίτευξη ουσιαστικών στόχων για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ψυχραιμία συνιστώ για σήμερα, Κριέ μου, επειδή θα σε πιέσουν οι ίδιες σου οι σκέψεις κι οι άλλοι γύρω σου θα εισπράξουν την όχι και τόσο καλή διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που μπορεί να είχες στη σχέση σου, Κριέ, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Ξεκινάει μια καινούργια περίοδος, που πολλά θέματα θα σ’ ευχαριστούν αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα στη δουλειά σου, Κριέ, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν. Στον οικονομικό τομέα θα δεχτείς προτάσεις που θα βοηθήσουν τα έσοδά σου. ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Για σένα, Ταύρε, η σημερινή μέρα θα είναι ήπια, αφού βρίσκεσαι σε μια περίοδο που ξεπερνάς τις όποιες διαφωνίες με μια μεγαλύτερη ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ερμής από το Σκορπιό, Ταύρε, ανεβάζει την επικοινωνία σου και δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις που κάνεις με το ταίρι σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο, για να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε μου, σήμερα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα, που ίσως προκύψουν. Στα οικονομικά σου, μερικά θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούσαν, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο. ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Νιώθεις, Δίδυμε, ότι τα πράγματα γύρω σου κινούνται πολύ γρήγορα κι αυτό έχει ως συνέπεια να αισθάνεσαι πως δεν προλαβαίνεις. Θα διαπιστώσεις, ότι η σημερινή είναι απλά μια ημέρα, κατά την οποία θα τρέξεις για υποχρεώσεις λίγο παραπάνω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Δίδυμέ μου, να δώσεις βάση σε κάποια γεγονότα που μπορεί να γίνουν στη σχέση σου. Θα χαλάσεις την ψυχολογία σου και θα στενοχωρήσεις το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, σύντομα θα βρεις την ευκαιρία για να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, θα γίνουν κάποιες συζητήσεις για αλλαγές. Θα ανταπεξέλθεις με πολλή επιτυχία. Στα οικονομικά σου, η περίοδος είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα