Καλό Σαββατοκύριακο! Η Σελήνη σήμερα συνεργάζεται με όψη Εξαγώνου με τον Άρη, φέρνοντας στους Πύρινους και Αέρινους του 2ου δεκαημέρου, θετικές συναισθηματικές εξελίξεις! Το Τετράγωνο της όμως με τον Ποσειδώνα, θα φέρει απογοητεύσεις και ουτοπίες στους Μεταβλητούς του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Έχεις μια ευχάριστη αναστάτωση, Κριέ, επειδή θέλεις να αλλάξεις τον προσωπικό σου χώρο. Αυτό σου δίνει μια ανανεωμένη διάθεση, οπότε θα «στριμώξεις» τα δικά σου άτομα, που με χαρά θα δεχτούν να σου προσφέρουν τη βοήθειά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις κάποιες υποθέσεις σου, Κριέ, και σήμερα να δεις τη σχέση σου με περισσότερο ενδιαφέρον. Αν το κάνεις, θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, σήμερα απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις, στην προσπάθεια να τα προλάβεις όλα. Με πληρέστερο προγραμματισμό, θα τα καταφέρεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πολλά ανοίγματα που πρέπει ν’ αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις εκκρεμότητες για το μέλλον. ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η μέρα σήμερα σου χτυπάει… καμπανάκια, Ταύρε μου, φωνάζοντας πως πλέον δεν πρέπει να μένεις στο παρελθόν και σε οτιδήποτε σε πίεσε, αλλά να καταλάβεις, ότι κάθε τι που έγινε, ήταν για το καλό σου

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός κι ο ρομαντισμός σου, Ταύρε, σήμερα θα βρίσκονται στα ύψη. Είναι σίγουρο, πως όταν θέλεις, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου να περνάει πολύ όμορφα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, θα έχεις ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θ’ αρχίσουν να κινούνται έτσι όπως θέλεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις τα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις, είναι πάρα πολλές. ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Θετική κι άκρως ενδιαφέρουσα θα είναι η μέρα σου, Δίδυμε, αφού βάζεις πλώρη για ν’ ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, δίνοντας αξία στην υγιεινή ζωή και βελτιώνοντας την εικόνα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα υπάρξει σήμερα μια στασιμότητα στη σχέση σου, Δίδυμέ μου. Πρέπει να αναρωτηθείς, μήπως αυτή η κατάσταση οφείλεται σε εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς ν’ αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις έτοιμα από το παρελθόν. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να επιλέξεις μια άλλη μέρα.

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα