Μία Κυριακή γεμάτη αισιοδοξία, επικοινωνιακή διάθεση και χαμόγελα! Η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα και ευνοεί κυρίως Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα! Από το βράδυ περνά στον Αιγόκερω και τα… κεφάλια μέσα! Αύριο ξημερώνει εργάσιμη Δευτέρα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Με τον Ερμή που είναι στον Ζυγό και σε ευνοεί θα έχεις μεγαλύτερη επίγνωση των επιρροών που έχουν οι άλλοι άνθρωποι για εσένα και αυτό θα σε κάνει να είσαι περισσότερο δεκτικός στις ιδέες τους σήμερα. Ότι και αν σε κάνει να ακούς τους άλλους ανθρώπους, σήμερα ίσως θέλεις να σταθμίσεις ποιες ιδέες είναι πραγματικά θετικές για σένα και ποιες μπορεί να μην είναι και τόσο ευεργετικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα υπάρξει μια στασιμότητα στον αισθηματικό σας τομέα και αυτό είναι κάτι που σε εκνευρίζει. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί στο τέλος θα καταλήξεις σε καβγάδες. Προσπάθησε να περάσεις όσο πιο ουδέτερα γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γιαυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός σε κινήσεις που κάνεις και σημαντικές συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις. ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα θα έχεις ετοιμότητα πνεύματος, και θα είσαι αυθόρμητος και διαθέτεις μεγάλη δυναμικότητα. Μερικά θέματα που είναι στάσιμα και σε προβληματίζουν ακόμη δεν πρέπει να σε ανησυχούν. Αν βάλεις καλύτερο προγραμματισμό και δεν τα αφήνεις πίσω είναι σίγουρο ότι μπορείς να τα λύσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καινούργιες γνωριμίες έρχονται. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να έχουν βάσεις οι σχέσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οτιδήποτε εμπόδιο υπήρχε στο δρόμο σου μέχρι τώρα. Θα δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σε έχουν βγάλει εκτός προγραμματισμού.

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα