ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα ορθολογιστικό ζώδιο, όπως είναι ο Αιγόκερως, θέλει να έχει τα πράγματα ξεκαθαρισμένα μέσα του. Και ο έρωτας, του λένε όλοι, δυστυχώς δεν χωράει σε φόρμουλες που να τον προσδιορίζουν. Είναι όμως σίγουρο αυτό; Σύμφωνα με την τριγωνική θεωρία της αγάπης, υπάρχουν τρία διαφορετικά είδη έρωτα, που το καθένα τους περιλαμβάνει δύο βασικά συστατικά. Έτσι έχουμε τις ακόλουθες εξισώσεις: ρομαντική αγάπη= πάθος+ οικειότητα, συμπονετική αγάπη= οικειότητα+ δέσμευση και ανόητη αγάπη= πάθος+ δέσμευση. Φυσικά, η πιο αληθινή και δυνατή είναι η απόλυτη αγάπη, που αποτελείται και από τα τρία συστατικά. Αν μη τι άλλο, έτσι μπορεί και ο Αιγόκερως να αναλύσει το αίσθημά του, ώστε να ξέρει πού να το κατατάξει.

Αγαπητε Αιγόκερως θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος αναζητά την αδελφή ψυχή του στον έρωτα, ένα άτομο με το οποίο να υπάρχει σύμπτωση απόψεων, ιδεολογίας, προθέσεων. Κάποιον που να έχει την ίδια οπτική του κόσμου και παρόμοιο με εκείνον λόγο ύπαρξης. Παρόλα αυτά, η μεγάλη ομοιότητα βλάπτει σοβαρά τον έρωτα. Όπως δείχνουν οι έρευνες, δυο άνθρωποι με υπερβολικά πολλά κοινά στοιχεία, δεν έχουν πολύ μέλλον μαζί. Το ίδιο βέβαια ισχύει και με το αντίθετο, παρά τη ρήση ότι «τα αντίθετα έλκονται». Η μέση οδός είναι η καλύτερη: να υπάρχει μια κοινή βάση με ομοιότητες, αλλά και η δυνατότητα για τους δυο συντρόφους να μάθουν πράγματα ο ένας από τον άλλο.

Αγαπητε Υδροχόος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΙΧΘΕΙΣ

Αν ο έρωτας είναι κάτι σαν νόμιμο ναρκωτικό, ο Ιχθύς που αγαπά τις «φευγάτες» καταστάσεις, μπορεί να εκτιμήσει ακόμα περισσότερο αυτή την πλευρά του. Το ωραίο είναι ότι η παρομοίωση του έρωτα με παραισθησιογόνο δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Όπως δείχνουν οι έρευνες, νευρολογικά η επίδρασή του στον εγκέφαλο μοιάζει με το «ανέβασμα» που προκαλεί η κοκαΐνη. Όταν ερωτεύεται κανείς, παράγονται στον εγκέφαλο ευφορικές χημικές ουσίες, που διεγείρουν ταυτόχρονα 12 περιοχές του. Σύμφωνα με άλλες μελέτες, οι ερωτευμένοι στα αρχικά στάδια έχουν χαμηλά επίπεδα σεροτονίνης και υψηλά κορτιζόλης, παρόμοια με τα άτομα που πάσχουν από ψυχαναγκαστικές διαταραχές, κι αυτό εξηγεί γιατί τότε συμπεριφέρονται διαφορετικά απ’ ό,τι συνήθιζαν.

πηγή:

Αγαπητε Ιχθύες θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα