ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι ιδιαίτερα εκλεκτικοί, όμως από την άλλη έχουν ανεπτυγμένο και το αίσθημα της ισορροπίας. Αυτό το δεύτερο μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο στο να επιλέξουν το άτομο με το οποίο θα δημιουργήσουν μια σχέση με διάρκεια. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ψυχολογικές και κοινωνιολογικές έρευνες, οι άνθρωποι που στοχεύουν σε μακροχρόνιες σχέσεις, επιλέγουν πρόσωπα το ίδιο ελκυστικά και επιθυμητά κοινωνικά με τους ίδιους. Ακόμα κι αν τα δυο μέλη του ζευγαριού δεν είναι εξίσου εμφανίσιμα, αυτός που υστερεί σε ένα τομέα θα υπερτερεί σε κάποιο άλλο κοινωνικά επιθυμητό χαρακτηριστικό (π.χ. στη μόρφωση, την τάξη, την επαγγελματική επιτυχία), ώστε στον τελικό… ισολογισμό να υπάρχει μια εξισορρόπηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί θεωρούνται πρωταθλητές στα παιχνίδια της γοητείας και σπάνια θα μπορέσει κάποιος που έβαλαν στο μάτι να τους αντισταθεί. Ξέρεις όμως πώς μπορείς να καταλάβεις αν κάποιος πραγματικά σε… γουστάρει; Από το αν οι κόρες των ματιών του είναι διεσταλμένες. Αυτό το είχε εξακριβώσει ο Δαρβίνος ήδη από τον 19ο αιώνα. Όταν κάποιος αντικρίζει ένα αντικείμενο, πρόσωπο ή θέαμα που τον ενδιαφέρει και τον προσελκύει, οι κόρες μεγαλώνουν. Παράλληλα τα άτομα με διεσταλμένες κόρες δείχνουν πιο γοητευτικά. Γι’ αυτό και το ημίφως συμβάλλει τόσο πολύ στο να δημιουργείται ερωτικό κλίμα. Κανόνισε λοιπόν να διαμορφώνεις ανάλογα τους φωτισμούς σου –κάτω από ντάλα ήλιο, δεν θα πετύχεις πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο πλαίσιο του ερωτικού… φιλελευθερισμού του, ο Τοξότης συχνά βρίσκει ένα επιχείρημα στο γεγονός ότι απ’ όλα τα πλάσματα στη Φύση, μόνο ο άνθρωπος είναι εξαναγκασμένος στη μονογαμία. Και ότι κανονικά θα έπρεπε να θεωρείται απόλυτα αποδεκτό το να ζευγαρώνουν οι άνθρωποι προσωρινά. Όμως, τα μονογαμικά και ισόβια ζευγάρια αφθονούν σε πολλά είδη του ζωικού βασιλείου. Οι γίββωνες, οι λύκοι, τα κογιότ, οι κάστορες, οι κύκνοι, οι φαλακροί αετοί, οι κόνδορες, τα μαύρα όρνια, τα άλμπατρος, τα αγγελόψαρα, ακόμα και τα βασιλικά ζεύγη των τερμιτών είναι μερικά από τα ζώα αυτής της κατηγορίας. Και φυσικά τα περιστέρια, εξ ου και ο χαρακτηρισμός «πιτσουνάκια» των ερωτευμένων.

Αγαπητε Τοξότης θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα