ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ρομαντικός Καρκίνος απογοητεύεται όταν περνάει ο απογειωμένος ενθουσιασμός που χαρακτηρίζει τον πρώτο καιρό μιας σχέσης. Όπως έχει αποδειχθεί όμως, η ευφορία, η λαχτάρα να είσαι διαρκώς με τον άλλο, το χτυποκάρδι και όλα τα σχετικά διαρκούν περίπου ένα χρόνο, εξαιτίας μιας πρωτεϊνης που λέγεται νευροτροφίνη και είναι ιδιαίτερα αυξημένη στα καινούργια ζευγάρια. Στη συνέχεια έρχεται το επόμενο στάδιο, που μπορεί να μην είναι τόσο ρομαντικό, αλλά καθορίζει την αληθινή δέσμευση και κατ’ επέκταση τη μακροβιότητα της σχέσης. Και ως προς τη μακροβιότητα, να ένα ακόμη μυστικό: Βρέθηκε πως για μακροχρόνιες σχέσεις οι άνθρωποι δίνουν μεγαλύτερη σημασία σε ένα ωραίο πρόσωπο απ’ ό,τι στο ωραίο σώμα.

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι το ζώδιο της καρδιάς και η δική σου σίγουρα χωρά πολύ έρωτα. Όμως δεν γλιτώνεις τον κίνδυνο να σε πληγώσει κάποιος… ασυνείδητος. Η έκφραση «μου ράγισες την καρδιά» δεν είναι μόνο μεταφορική. Ο χωρισμός, η απώλεια, η απομάκρυνση ή η προδοσία μπορεί να προκαλέσουν σωματικό πόνο στην περιοχή της καρδιάς. Η έντονη στενοχώρια κάνει τον εγκέφαλο να εκκρίνει χημικές ουσίες που κάνουν την καρδιά να εξασθενεί, ενώ προξενούν στηθάγχη και δύσπνοια. Από την άλλη, είναι σωστό και το να λέμε πως «οι καρδιές μας χτυπούν σαν μία». Όταν δυο ερωτευμένοι βρίσκονται μαζί και κοιτιούνται στα μάτια για τρία λεπτά, οι χτύποι των καρδιών τους συγχρονίζονται.

Αγαπητε Λέων θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για ένα ζώδιο σαν τον Παρθένο που δίνει μεγάλη σημασία στη διατήρηση της ευεξίας με τον πιο υγιεινό τρόπο, η ιδέα ότι μπορεί να αντικαθιστά τα χημικά παυσίπονα με το χάδι του αγαπημένου είναι πολύ δελεαστική. Πραγματικά, το αγκάλιασμα και το άγγιγμα του αγαπημένου προκαλεί την έκκριση της ορμόνης ωκυτοκίνης, η οποία έχει σχέση με το συναισθηματικό δέσιμο και επιπλέον, όπως έχει αποδειχθεί, μπορεί ακόμα και να εξαφανίσει εντελώς τον πόνο σε τέσσερις ώρες. Παρόμοια επίδραση έχει το κράτημα του χεριού του αγαπημένου. Και το εκπληκτικό είναι πως δεν απαιτείται πάντα η φυσική παρουσία. Μερικές φορές αρκεί να κοιτάζεις τη φωτογραφία του και να απαλύνεται η ενόχληση.

Αγαπητε Λέων θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα