Συμβουλές με οδηγό την Αστρολογία.

Κάθε ζώδιο εκφράζει ορισμένες ποιότητες κι ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Έτσι, μπορείτε να βελτιώσετε τη ζωή σας ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές βάσει του αστερισμού που εκπροσωπείτε.

Αναλυτικά:

Κριός

• Αυτό που θέλεις να πετύχεις, λέγε το στον εαυτό σου κάθε στιγμή, ό,τι κι αν αφορά: την εμφάνισή σου, τα επαγγελματικά σου, το κόψιμο μιας συνήθειας. Κάνε του… πλύση εγκεφάλου. Λέγε το από μέσα σου, απ’ έξω σου, γράψτε το να το βλέπεις. Πάντα σε χρόνο ενεστώτα: «Είμαι στα κιλά που θέλω», «Πετυχαίνω να βγάζω περισσότερα χρήματα», «Κερδίζω τον διαγωνισμό».

• Κάνε τον καλό ύπνο προτεραιότητά σου. Σαν Κριός, είσαι δραστήριος σε βαθμό που να εξαντλείς τα αποθέματά σου. Φρόντισε να επιβάλεις στον εαυτό σου την απαραίτητη ξεκούραση, για να είσαι αποτελεσματικά ενεργητικός, όχι… νευρωτικά υπερκινητικός.

• Πρόσεξε την ποιότητα του φαγητού σου, αλλά και τον τρόπο που το τρως. Μην καταβροχθίζεις μηχανικά, ασυναίσθητα, αρπαχτά. Μετάτρεψε την ώρα του φαγητού σε μια ανάπαυλα ηρεμίας και ανασύνταξης δυνάμεων.

• Σκαρφάλωσε σε ένα δέντρο. Ναι, χωρίς πλάκα. Είναι κάτι που θα σου αλλάξει τη διάθεση, θα σου φέρει την ανεμελιά των παιδικών σου χρόνων, θα σου δώσει μια διαφορετική οπτική του κόσμου.

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

• Η εργατικότητα του Ταύρου συχνά μετατρέπεται σε εργασιομανία. Δούλεψε για να ζήσεις, αντί να ζεις για να δουλεύεις. Μπορεί η χαρακτηριστική σου ανασφάλεια να σε ωθεί να τα δίνεις όλα στη δουλειά, αλλά περισσότερο αποδοτικός θα είσαι αν απολαμβάνεις την εκτός εργασίας ζωή σου.

• Νιώθεις άνετα να βρίσκεσαι μέσα στο πλαίσιο των οικείων, γνωστών σου καταστάσεων. Μένοντας όμως στα ίδια και τα ίδια, δεν πρόκειται να εξελιχθείς. Τόλμησε το διαφορετικό και το άγνωστο, δοκίμασε, πειραματίσου, έστω κι αν δεν νιώθεις άνετα σε τέτοιες συνθήκες.

• Όσο πιο ανοιχτό είναι το μυαλό σου, τόσο πιο ευτυχισμένος θα είσαι. Μην το περιορίζεις με το να μένεις κολλημένος στις συνηθισμένες, ενίοτε συντηρητικές αντιλήψεις σου. Κάνε στον εαυτό σου την ερώτηση «Και γιατί όχι;» και άλλαξε νοοτροπία.

• Σου αρέσει το καλό και συχνά εξεζητημένο φαγητό, αλλά να ξέρεις ότι τίποτα δεν ξεπερνά τα απλά, αγνά προϊόντα της γης. Η υγιεινή διατροφή που σου εξασφαλίζουν τα φρούτα και τα λαχανικά, δεν σε βοηθά μόνο να έχεις όμορφη εμφάνιση και ισορροπημένο βάρος, αλλά και σου προσφέρει καλή διάθεση και διαύγεια του νου.

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

• Η ακόρεστη ανάγκη σου για επικοινωνία συχνά σε κάνει να θέλεις περισσότερο να μιλάς, παρά να ακούς. Συγκεντρώσου σε ό,τι σου λέει ο άλλος, δώσε του την αμέριστη προσοχή σου και μην περιμένεις απλώς να τελειώσει, για να πεις τα δικά σου.

• Είσαι το άτομο που θέλει να γνωρίζει τους πάντες και η ποσότητα των «φίλων» σου ενίοτε αποβαίνει σε βάρος της ποιότητας. Φρόντισε να περιβάλλεσαι από θετικούς ανθρώπους, που έχουν μια αισιόδοξη στάση στη ζωή και παραμέρισε τους μίζερους, που σε διαποτίζουν με τη μαυρίλα τους.

• Είσαι αεικίνητος και ακριβώς γι’ αυτό χρειάζεσαι την ανάπαυση του νου που μπορεί να σου προσφέρει ο διαλογισμός. Ακόμα και πέντε λεπτά την ημέρα όπου θα κάθεσαι με κλειστά μάτια χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα, θα κάνουν μεγάλη διαφορά.

• Ρίξε τις ταχύτητες. Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα σαν να σε κυνηγάνε! Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να σκεφτείς, να απολαύσεις τη στιγμή, να ζήσεις τη ζωή σου σε βάθος και ουσία. 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα